U.L.B.-Erasme-Jodoigne

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • U.L.B.-Erasme-Jodoigne
Private companiesMiscellaneous Repair Services • U.L.B.-Erasme-Jodoigne

Contactgegevens U.L.B.-Erasme-Jodoigne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.L.B.-Erasme-Jodoigne: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.L.B.-Erasme-Jodoigne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Tombois 34; 1370; Jodoigne, België

Telefoon (phone): 02 555 31 11; 02 555 34 05; 02 555 39 30; 010 81 36 35; 010 81 39 84 (+32-02 555 31 11; 02 555 34 05; 02 555 39 30; 010 81 36 35; 010 81 39 84) 02 555 31 11; 02 555 34 05; 02 555 39 30; 010 81 36 35; 010 81 39 84 (+32-02 555 31 11; 02 555 34 05; 02 555 39 30; 010 81 36 35; 010 81 39 84)

Fax (fax): 010 81 39 84 (+32-010 81 39 84) 010 81 39 84 (+32-010 81 39 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.L.B.-Erasme-Jodoigne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.L.B.-Erasme-Jodoigne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.L.B.-Erasme-Jodoigne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.L.B.-Erasme-Jodoigne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.L.B.-Erasme-Jodoigne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.L.B.-Erasme-Jodoigne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.L.B.-Erasme-Jodoigne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.L.B.-Erasme-Jodoigne
Products information U.L.B.-Erasme-Jodoigne

BTW identificatienummer (tax): BE06028717041
Ondernemingsnummer: 9225463867
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in U.L.B.-Erasme-Jodoigne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.L.B.-Erasme-Jodoigne
(Get full report from official database of BE for U.L.B.-Erasme-Jodoigne)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.L.B.-Erasme-Jodoigne
Addition kinds of activities for U.L.B.-Erasme-Jodoigne

25190102. Grasmateriaal, behalve hout, metaal, steen of beton | Lawn furniture, except wood, metal, stone, or concrete
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
31619909. valises | Valises
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
35850205. Kluisjes, gekoeld | Lockers, refrigerated
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance

Werken bij U.L.B.-Erasme-Jodoigne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.L.B.-Erasme-Jodoigne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.L.B.-Erasme-Jodoigne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.L.B.-Erasme-Jodoigne. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

  • Elektricien (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn we op zoek naar een elektricien (M/V): - Installatie van vooral industriële elektriciteit en verlichting - Projecten van A tot Z

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Kraanman (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwonderneming regio Brugge zijn we dringend op zoek naar een kraanman (M/V). Je hebt reeds ervaring met het besturen van een graafkraan op rupsbanden. Daarnaast ben je ook bereid af en toe mee te werken op de werf.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van U.L.B.-Erasme-Jodoigne in sociale netwerken
Look for responds of U.L.B.-Erasme-Jodoigne in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.L.B.-Erasme-Jodoigne. Laat een reactie achter voor U.L.B.-Erasme-Jodoigne. U.L.B.-Erasme-Jodoigne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.L.B.-Erasme-Jodoigne. Leave a respond for U.L.B.-Erasme-Jodoigne. U.L.B.-Erasme-Jodoigne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.L.B.-Erasme-Jodoigne op de google maps. Adres en contacten U.L.B.-Erasme-Jodoigne
Location of U.L.B.-Erasme-Jodoigne on the google maps. Address and contacts of U.L.B.-Erasme-Jodoigne

Andere gerelateerde bedrijven als come U.L.B.-Erasme-Jodoigne U.L.B.-Erasme-Jodoigne: MARNIX ONRAEDT | DE WINTER GEBROEDERS | WATHION B | CENTRE S?LECTION BOVINE | Fox Racing

Other related companies as U.L.B.-Erasme-Jodoigne: MARNIX ONRAEDT | DE WINTER GEBROEDERS | WATHION B | CENTRE S?LECTION BOVINE | Fox Racing

U.L.B.-Erasme-Jodoigne is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is U.L.B.-Erasme-Jodoigne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06028717041. Het bedrijf U.L.B.-Erasme-Jodoigne bevindt zich op het adres: Rue du Tombois 34; 1370; Jodoigne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 644,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in U.L.B.-Erasme-Jodoigne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U.L.B.-Erasme-Jodoigne is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.L.B.-Erasme-Jodoigne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.L.B.-Erasme-Jodoigne, openstaande posities, locatie van U.L.B.-Erasme-Jodoigne op de kaart.

U.L.B.-Erasme-Jodoigne is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is U.L.B.-Erasme-Jodoigne, company assigned to the tax number BE06028717041. The company U.L.B.-Erasme-Jodoigne is located at the address: Rue du Tombois 34; 1370; Jodoigne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 644,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hospitals. Products created in U.L.B.-Erasme-Jodoigne were not found.
The main activity of U.L.B.-Erasme-Jodoigne is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of U.L.B.-Erasme-Jodoigne is not available. You also can look at reviews of U.L.B.-Erasme-Jodoigne, open positions, location of U.L.B.-Erasme-Jodoigne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.L.B.-Erasme-Jodoigne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.L.B.-Erasme-Jodoigne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.L.B.-Erasme-Jodoigne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.L.B.-Erasme-Jodoigne, employees, financial statistics.