Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)

Contactgegevens Sint-Augustinusziekenhuis (AZ): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sint-Augustinusziekenhuis (AZ): address, phone, fax, email, website, opening hours

Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oosterveldlaan 24; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 443 30 11; 03 443 35 32; 03 443 35 94; 03 443 39 00 (+32-03 443 30 11; 03 443 35 32; 03 443 35 94; 03 443 39 00) 03 443 30 11; 03 443 35 32; 03 443 35 94; 03 443 39 00 (+32-03 443 30 11; 03 443 35 32; 03 443 35 94; 03 443 39 00)

Fax (fax): 03 443 30 16 (+32-03 443 30 16) 03 443 30 16 (+32-03 443 30 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sint-Augustinusziekenhuis (AZ): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)
Products information Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)

BTW identificatienummer (tax): BE02664428710
Ondernemingsnummer: 7846405029
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Medical centers; Health centers

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)
(Get full report from official database of BE for Sint-Augustinusziekenhuis (AZ))

Aanvulling soorten activiteiten voor Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)
Addition kinds of activities for Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)

20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
30691104. Haarspeldjes, rubber | Hairpins, rubber
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
72219902. Pasfoto fotograaf | Passport photographer
76991703. Baksteenreiniging | Brick cleaning
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij Sint-Augustinusziekenhuis (AZ): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sint-Augustinusziekenhuis (AZ): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) in sociale netwerken
Look for responds of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Laat een reactie achter voor Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Leave a respond for Sint-Augustinusziekenhuis (AZ). Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) op de google maps. Adres en contacten Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)
Location of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) on the google maps. Address and contacts of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ)

Andere gerelateerde bedrijven als come Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) Sint-Augustinusziekenhuis (AZ): Vuylsteke I | Bornemse Versmarkt | MARIA-PIETRA MAGONZA | MARIE-H?L?NE DUBOIS | Fonne's BVBA

Other related companies as Sint-Augustinusziekenhuis (AZ): Vuylsteke I | Bornemse Versmarkt | MARIA-PIETRA MAGONZA | MARIE-H?L?NE DUBOIS | Fonne's BVBA

Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02664428710. Het bedrijf Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) bevindt zich op het adres: Oosterveldlaan 24; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Medical centers; Health centers.
De hoofdactiviteit van Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), openstaande posities, locatie van Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) op de kaart.

Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), company assigned to the tax number BE02664428710. The company Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) is located at the address: Oosterveldlaan 24; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hospitals. List of products are Medical centers; Health centers.
The main activity of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) is not available. You also can look at reviews of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), open positions, location of Sint-Augustinusziekenhuis (AZ) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sint-Augustinusziekenhuis (AZ), employees, financial statistics.