SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)

Contactgegevens SENOLOGY CENTER (BRUSSELS): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SENOLOGY CENTER (BRUSSELS): address, phone, fax, email, website, opening hours

SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Winston Churchill 239; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 340 14 14 (+32-02 340 14 14) 02 340 14 14 (+32-02 340 14 14)

Fax (fax): +32 (53) 623-34-20 +32 (53) 623-34-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SENOLOGY CENTER (BRUSSELS): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)
Products information SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)

BTW identificatienummer (tax): BE07273742675
Ondernemingsnummer: 2715240478
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Medical centers

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)
(Get full report from official database of BE for SENOLOGY CENTER (BRUSSELS))

Aanvulling soorten activiteiten voor SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)
Addition kinds of activities for SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies
51729902. Brandstof | Fuel oil
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear
73590501. Audiovisuele apparatuur en leveranciersverhuur | Audio-visual equipment and supply rental
95120102. Spel en binnenlands visbureau, overheid | Game and inland fish agency, government

Werken bij SENOLOGY CENTER (BRUSSELS): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SENOLOGY CENTER (BRUSSELS): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) in sociale netwerken
Look for responds of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). Laat een reactie achter voor SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). Leave a respond for SENOLOGY CENTER (BRUSSELS). SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) op de google maps. Adres en contacten SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)
Location of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) on the google maps. Address and contacts of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS)

Andere gerelateerde bedrijven als come SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) SENOLOGY CENTER (BRUSSELS): FENEKO BVBA | PAS SI "B?TES" QUE ?A | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | F. THIRY | Dengis A

Other related companies as SENOLOGY CENTER (BRUSSELS): FENEKO BVBA | PAS SI "B?TES" QUE ?A | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | F. THIRY | Dengis A

SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273742675. Het bedrijf SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) bevindt zich op het adres: Avenue Winston Churchill 239; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Medical centers.
De hoofdactiviteit van SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), openstaande posities, locatie van SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), company assigned to the tax number BE07273742675. The company SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) is located at the address: Avenue Winston Churchill 239; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hospitals. List of products are Medical centers.
The main activity of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) is not available. You also can look at reviews of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), open positions, location of SENOLOGY CENTER (BRUSSELS) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SENOLOGY CENTER (BRUSSELS), employees, financial statistics.