DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK
Private companiesHolding and Other Investment Offices • DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK

Contactgegevens DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIELEI 117; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34439350 (+32-34439350) 34439350 (+32-34439350)

Fax (fax): +32 (83) 757-76-23 +32 (83) 757-76-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK
Products information DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK

BTW identificatienummer (tax): BE05709014892
Ondernemingsnummer: 3654296875
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK
(Get full report from official database of BE for DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK
Addition kinds of activities for DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK

017200. druiven | Grapes
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
38250102. Automotive ammeters en voltmeters | Automotive ammeters and voltmeters
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
51469903. Vissen, bevroren, verpakt | Fish, frozen, unpackaged
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec

Werken bij DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. Looking for open vacancies in other companies

 • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

 • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

 • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sin-Martens-Latem/ De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Keukenhulp (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

 • Flexijob horeca (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

 • Logopedist(e) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Motion Center

  Type: Zelfstandige activiteit

  Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

 • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

 • bakkershulp (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: RUBEN COOLS

  Type: Flexijob

  Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK in sociale netwerken
Look for responds of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. Laat een reactie achter voor DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. Leave a respond for DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK. DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK op de google maps. Adres en contacten DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK
Location of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK on the google maps. Address and contacts of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK: GUSTAVE D´HOORE | Het Berenbos | CARREAULIS | VERONIQUE KELKERMANS | CHRISTINE LABI

Other related companies as DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK: GUSTAVE D´HOORE | Het Berenbos | CARREAULIS | VERONIQUE KELKERMANS | CHRISTINE LABI

DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05709014892. Het bedrijf DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK bevindt zich op het adres: STATIELEI 117; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, openstaande posities, locatie van DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK op de kaart.

DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, company assigned to the tax number BE05709014892. The company DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK is located at the address: STATIELEI 117; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK were not found.
The main activity of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK is not available. You also can look at reviews of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, open positions, location of DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIERICKX, LEYS & CIE EFFECTENBANK, employees, financial statistics.