Résidence le Valdor

Contactgegevens Résidence le Valdor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Résidence le Valdor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Résidence le Valdor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse-Wez 301; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 341 78 11 (+32-04 341 78 11) 04 341 78 11 (+32-04 341 78 11)

Fax (fax): 04 341 78 10 (+32-04 341 78 10) 04 341 78 10 (+32-04 341 78 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Résidence le Valdor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Résidence le Valdor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Résidence le Valdor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Résidence le Valdor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Résidence le Valdor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Résidence le Valdor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Résidence le Valdor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Résidence le Valdor
Products information Résidence le Valdor

BTW identificatienummer (tax): BE06167968750
Ondernemingsnummer: 3672698974
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Rest homes

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Résidence le Valdor
(Get full report from official database of BE for Résidence le Valdor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Résidence le Valdor
Addition kinds of activities for Résidence le Valdor

769914. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
799907. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes
20320102. Bonen, gebakken met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked with meat: packaged in cans, jars, etc.
26210108. Toiletpapier voorraad | Toilet tissue stock
27899900. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic
70320202. Meisjescamp | Girls' camp

Werken bij Résidence le Valdor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Résidence le Valdor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Résidence le Valdor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Résidence le Valdor. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

Zoek naar antwoorden van Résidence le Valdor in sociale netwerken
Look for responds of Résidence le Valdor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Résidence le Valdor. Laat een reactie achter voor Résidence le Valdor. Résidence le Valdor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Résidence le Valdor. Leave a respond for Résidence le Valdor. Résidence le Valdor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Résidence le Valdor op de google maps. Adres en contacten Résidence le Valdor
Location of Résidence le Valdor on the google maps. Address and contacts of Résidence le Valdor

Andere gerelateerde bedrijven als come Résidence le Valdor Résidence le Valdor: STEFAAN KEYAERTS | LES CAPUCINES | DELSHOW R | COIFFURE MIMOSA | LOUIS HUBERT

Other related companies as Résidence le Valdor: STEFAAN KEYAERTS | LES CAPUCINES | DELSHOW R | COIFFURE MIMOSA | LOUIS HUBERT

Résidence le Valdor is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Résidence le Valdor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06167968750. Het bedrijf Résidence le Valdor bevindt zich op het adres: Rue Basse-Wez 301; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hospitals. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van Résidence le Valdor is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Résidence le Valdor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Résidence le Valdor, openstaande posities, locatie van Résidence le Valdor op de kaart.

Résidence le Valdor is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Résidence le Valdor, company assigned to the tax number BE06167968750. The company Résidence le Valdor is located at the address: Rue Basse-Wez 301; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hospitals. List of products are Rest homes.
The main activity of Résidence le Valdor is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Résidence le Valdor is not available. You also can look at reviews of Résidence le Valdor, open positions, location of Résidence le Valdor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Résidence le Valdor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Résidence le Valdor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Résidence le Valdor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Résidence le Valdor, employees, financial statistics.