Institut des Deux Alice

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Institut des Deux Alice
Private companiesTobacco Products • Institut des Deux Alice

Contactgegevens Institut des Deux Alice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut des Deux Alice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut des Deux Alice

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Groeselenberg 57; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 373 45 11 (+32-02 373 45 11) 02 373 45 11 (+32-02 373 45 11)

Fax (fax): +32 (15) 532-10-41 +32 (15) 532-10-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut des Deux Alice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut des Deux Alice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut des Deux Alice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut des Deux Alice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut des Deux Alice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut des Deux Alice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut des Deux Alice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut des Deux Alice
Products information Institut des Deux Alice

BTW identificatienummer (tax): BE05021820068
Ondernemingsnummer: 1606994628
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Institut des Deux Alice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut des Deux Alice
(Get full report from official database of BE for Institut des Deux Alice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut des Deux Alice
Addition kinds of activities for Institut des Deux Alice

372199. Vliegtuigen, nv | Aircraft, nec
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
13899909. Opzetten en opslaan van zoutwater, olie en gasveld | Impounding and storing salt water, oil and gas field
22219902. Linings, rayon of zijde | Linings, rayon or silk
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
27210200. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
57190202. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures

Werken bij Institut des Deux Alice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut des Deux Alice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut des Deux Alice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut des Deux Alice. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: BELLE & MOI

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

Zoek naar antwoorden van Institut des Deux Alice in sociale netwerken
Look for responds of Institut des Deux Alice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut des Deux Alice. Laat een reactie achter voor Institut des Deux Alice. Institut des Deux Alice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut des Deux Alice. Leave a respond for Institut des Deux Alice. Institut des Deux Alice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut des Deux Alice op de google maps. Adres en contacten Institut des Deux Alice
Location of Institut des Deux Alice on the google maps. Address and contacts of Institut des Deux Alice

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut des Deux Alice Institut des Deux Alice: FINA | I.I.C.P. | MARCEL DOOMS | BOGAERT | C.B.E.M.

Other related companies as Institut des Deux Alice: FINA | I.I.C.P. | MARCEL DOOMS | BOGAERT | C.B.E.M.

Institut des Deux Alice is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut des Deux Alice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05021820068. Het bedrijf Institut des Deux Alice bevindt zich op het adres: Rue Groeselenberg 57; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 435,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in Institut des Deux Alice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Institut des Deux Alice is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut des Deux Alice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut des Deux Alice, openstaande posities, locatie van Institut des Deux Alice op de kaart.

Institut des Deux Alice is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Institut des Deux Alice, company assigned to the tax number BE05021820068. The company Institut des Deux Alice is located at the address: Rue Groeselenberg 57; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 435,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hospitals. Products created in Institut des Deux Alice were not found.
The main activity of Institut des Deux Alice is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut des Deux Alice is not available. You also can look at reviews of Institut des Deux Alice, open positions, location of Institut des Deux Alice on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut des Deux Alice, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut des Deux Alice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut des Deux Alice, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut des Deux Alice, employees, financial statistics.