HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)

Contactgegevens HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.): address, phone, fax, email, website, opening hours

HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gosselies 73; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 25 14 11; 071 25 14 44; 071 25 14 50; 071 92 05 72; 071 92 32 15; 071 25 14 56 (+32-071 25 14 11; 071 25 14 44; 071 25 14 50; 071 92 05 72; 071 92 32 15; 071 25 14 56) 071 25 14 11; 071 25 14 44; 071 25 14 50; 071 92 05 72; 071 92 32 15; 071 25 14 56 (+32-071 25 14 11; 071 25 14 44; 071 25 14 50; 071 92 05 72; 071 92 32 15; 071 25 14 56)

Fax (fax): +32 (53) 245-34-64 +32 (53) 245-34-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)
Products information HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)

BTW identificatienummer (tax): BE09606689453
Ondernemingsnummer: 8420989990
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)
(Get full report from official database of BE for HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.))

Aanvulling soorten activiteiten voor HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)
Addition kinds of activities for HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
25990302. Opblaasbare bedden | Inflatable beds
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
38210105. Crushing en slijpapparatuur, laboratorium | Crushing and grinding apparatus, laboratory

Werken bij HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Maintenance Engineer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer. Je verantwoordelijkheden zijn: - Het opstellen en optimaliseren van onderhoudsschema's - Voorstellen van verbeteringen en aanpassingen aan machines en installaties - Je analyseert terugkerende fouten en werkt oplossingen uit - Je zoekt naar mogelijkheden om de onderhoudskosten te reduceren

  • technieker op verplaatsing (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nationale klant met hoofdzetel in Westerlo zijn wij voor regio West-Vlaanderen op zoek naar verschillende techniekers. taken: het bedrijf richt zich op 3 takken waar je kan ingeschakeld worden. outsourcing projectmatige opdrachten (bv. verhuis van een volledige afdeling naar een andere afdeling qua technische afbouw en opbouw). afdeling waar nieuwe producten worden gemaakt (bv. CCB = een morsvrije transportband voor bulkgoederen, ...) Openstaande vacatures: industrieel elektricien(junior en senior): industriële kasten bouwen adhv een plan + het trekken van kabels ( het gaat hier om vrij grote kasten) mekanieker met ervaring in plaatbewerking: knippen, plooien, rollen,... mekanieker met ervaring in monteren en lassen. ( lassen HA en eventueel Tig) Elektromekanieker voor rollend materiaal

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Spelhost dinerspellen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Genk studenten om onze spellen te begeleiden.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) in sociale netwerken
Look for responds of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). Laat een reactie achter voor HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). Leave a respond for HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.). HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) op de google maps. Adres en contacten HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)
Location of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) on the google maps. Address and contacts of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.)

Andere gerelateerde bedrijven als come HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.): FLEBEL BELGIUM BVBA | FLWALEM GUY | OCTAVE FIASSE | Cruysmans Gauthier | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.): FLEBEL BELGIUM BVBA | FLWALEM GUY | OCTAVE FIASSE | Cruysmans Gauthier | BRANDWEERKAZERNE

HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09606689453. Het bedrijf HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) bevindt zich op het adres: Rue de Gosselies 73; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 632,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), openstaande posities, locatie van HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) op de kaart.

HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), company assigned to the tax number BE09606689453. The company HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) is located at the address: Rue de Gosselies 73; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 632,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hospitals. Products created in HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) were not found.
The main activity of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) is not available. You also can look at reviews of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), open positions, location of HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOPITAL DE JUMET (I.S.P.P.C.), employees, financial statistics.