Heilig Hartziekenhuis

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Heilig Hartziekenhuis
Private companiesSocial Services • Heilig Hartziekenhuis

Contactgegevens Heilig Hartziekenhuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heilig Hartziekenhuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heilig Hartziekenhuis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstraat 1; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 33 70 00; 014 33 70 40; 014 33 73 94 (+32-014 33 70 00; 014 33 70 40; 014 33 73 94) 014 33 70 00; 014 33 70 40; 014 33 73 94 (+32-014 33 70 00; 014 33 70 40; 014 33 73 94)

Fax (fax): 014 33 71 95 (+32-014 33 71 95) 014 33 71 95 (+32-014 33 71 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heilig Hartziekenhuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heilig Hartziekenhuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heilig Hartziekenhuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heilig Hartziekenhuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heilig Hartziekenhuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heilig Hartziekenhuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heilig Hartziekenhuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heilig Hartziekenhuis
Products information Heilig Hartziekenhuis

BTW identificatienummer (tax): BE04086883544
Ondernemingsnummer: 1397155761
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Heilig Hartziekenhuis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heilig Hartziekenhuis
(Get full report from official database of BE for Heilig Hartziekenhuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heilig Hartziekenhuis
Addition kinds of activities for Heilig Hartziekenhuis

306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
794803. Racehorse zorg | Racehorse care
809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
50851001. pakkingen | Gaskets
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec

Werken bij Heilig Hartziekenhuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heilig Hartziekenhuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heilig Hartziekenhuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heilig Hartziekenhuis. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

Zoek naar antwoorden van Heilig Hartziekenhuis in sociale netwerken
Look for responds of Heilig Hartziekenhuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heilig Hartziekenhuis. Laat een reactie achter voor Heilig Hartziekenhuis. Heilig Hartziekenhuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heilig Hartziekenhuis. Leave a respond for Heilig Hartziekenhuis. Heilig Hartziekenhuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heilig Hartziekenhuis op de google maps. Adres en contacten Heilig Hartziekenhuis
Location of Heilig Hartziekenhuis on the google maps. Address and contacts of Heilig Hartziekenhuis

Andere gerelateerde bedrijven als come Heilig Hartziekenhuis Heilig Hartziekenhuis: GUY DE LANOEYE | W.S.V. DE SMOKKELAARS | COIFFURE LILIANE | F.E.R.E.B. (F茅d茅ration belge des sp茅cialistes de r茅paration de B茅ton) | JOHANNES HABRAKEN

Other related companies as Heilig Hartziekenhuis: GUY DE LANOEYE | W.S.V. DE SMOKKELAARS | COIFFURE LILIANE | F.E.R.E.B. (F茅d茅ration belge des sp茅cialistes de r茅paration de B茅ton) | JOHANNES HABRAKEN

Heilig Hartziekenhuis is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heilig Hartziekenhuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086883544. Het bedrijf Heilig Hartziekenhuis bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 1; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in Heilig Hartziekenhuis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heilig Hartziekenhuis is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heilig Hartziekenhuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heilig Hartziekenhuis, openstaande posities, locatie van Heilig Hartziekenhuis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Heilig Hartziekenhuis is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heilig Hartziekenhuis, company assigned to the tax number BE04086883544. The company Heilig Hartziekenhuis is located at the address: Gasthuisstraat 1; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hospitals. Products created in Heilig Hartziekenhuis were not found.
The main activity of Heilig Hartziekenhuis is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Heilig Hartziekenhuis is not available. You also can look at reviews of Heilig Hartziekenhuis, open positions, location of Heilig Hartziekenhuis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heilig Hartziekenhuis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heilig Hartziekenhuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heilig Hartziekenhuis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heilig Hartziekenhuis, employees, financial statistics.