H-HARTZIEKENHUIS VZW

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • H-HARTZIEKENHUIS VZW
Private companiesTransportation Equipment • H-HARTZIEKENHUIS VZW

Contactgegevens H-HARTZIEKENHUIS VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H-HARTZIEKENHUIS VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

H-HARTZIEKENHUIS VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilgenstraat 2; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 23 71 11 (+32-051 23 71 11) 051 23 71 11 (+32-051 23 71 11)

Fax (fax): 051 23 70 60 (+32-051 23 70 60) 051 23 70 60 (+32-051 23 70 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H-HARTZIEKENHUIS VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H-HARTZIEKENHUIS VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H-HARTZIEKENHUIS VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H-HARTZIEKENHUIS VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H-HARTZIEKENHUIS VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H-HARTZIEKENHUIS VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H-HARTZIEKENHUIS VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H-HARTZIEKENHUIS VZW
Products information H-HARTZIEKENHUIS VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04675750732
Ondernemingsnummer: 9122741699
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in H-HARTZIEKENHUIS VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H-HARTZIEKENHUIS VZW
(Get full report from official database of BE for H-HARTZIEKENHUIS VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor H-HARTZIEKENHUIS VZW
Addition kinds of activities for H-HARTZIEKENHUIS VZW

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
22210907. Shantungs, synthetische vezel en zijde | Shantungs, manmade fiber and silk
34790000. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance
75429900. Carwashes, nec | Carwashes, nec

Werken bij H-HARTZIEKENHUIS VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H-HARTZIEKENHUIS VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H-HARTZIEKENHUIS VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H-HARTZIEKENHUIS VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkleider - recyclage elektrische toestellen - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kortrijk zoeken wij een werkleider met technische kennis.  Je neemt de leiding over een groep werknemers. Jouw takenpakket : Je maakt de werkplanning op. Je zorgt voor een goed verloop van het productieproces en zorgt voor een kwalitatief eindproduct. Je werknemers coachen. Je staat in voor de administratie van de productie. Daarnaast ben je niet bang om geregeld zelf de handen uit de mouwen te steken en actief mee te werken op de werkvloer.

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Econocom - Database Administrator (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Database Administrator for an opportunity in Brussels. You will have the chance to evolve in technical environment including: HP Unix, Linux, Windows, VMware,Tomcat, Oracle DB & MS SQL Server.   For the management of the databases of the different systems, we are looking for a DBA whose area of responsibility will be to put the databases continuously, safely and efficiently at the disposal of the users. The consistency of the data between the different databases must therefore be guaranteed.   The majority of the databases are of the Oracle type, the others are of the MS SQL Server type. We are looking for a database specialist with varied interests, able to dive into a technology according to the needs. An interest in server management and Storage is an added value.     Main tasks Service requests & ticketting: You provide second and third line support for database technical service requests & tickets You are in charge of coordinating problem solving, between the various ICT disciplines, and 3rd line support for external suppliers You are responsible for knowledge management through the development of standard procedures for the 1st line Proactif database monitoring: You monitor database performance via standard tools Database backup, recovery & cloning: You are responsible for setup, monitoring & maintenance Change requests: Your mission is to propose and defend realistic improvement initiatives   Required competences You have a bachelor's degree in computer science or equivalent by experience You have at least 3 years of experience as an Oracle Database Administrator You have in-depth knowledge of Hardware, software and related tools for Oracle databases You have in-depth knowledge of Unix & Linux Essentials, Oracle DBA Administration, Dataprotector 9 Knowledge of Oracle Failsafe, Oracle DataGuard, Oracle 12c, Oracle Streams, MS SQL Server in AlwaysOn groups You work solution-oriented and task-oriented You are able to organize your work autonomously In agreement with your colleagues, you are able to develop and defend a vision in order to make the right Hardware and software choices You make decisions for the skills that are assigned to you and are able to estimate when the line of authority should be involved. You are fluent in Dutch, French and English

Zoek naar antwoorden van H-HARTZIEKENHUIS VZW in sociale netwerken
Look for responds of H-HARTZIEKENHUIS VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor H-HARTZIEKENHUIS VZW. Laat een reactie achter voor H-HARTZIEKENHUIS VZW. H-HARTZIEKENHUIS VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H-HARTZIEKENHUIS VZW. Leave a respond for H-HARTZIEKENHUIS VZW. H-HARTZIEKENHUIS VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H-HARTZIEKENHUIS VZW op de google maps. Adres en contacten H-HARTZIEKENHUIS VZW
Location of H-HARTZIEKENHUIS VZW on the google maps. Address and contacts of H-HARTZIEKENHUIS VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come H-HARTZIEKENHUIS VZW H-HARTZIEKENHUIS VZW: Buelens BVBA | CENTEA | Famenne A | De Cubber | Deco Partners NV

Other related companies as H-HARTZIEKENHUIS VZW: Buelens BVBA | CENTEA | Famenne A | De Cubber | Deco Partners NV

H-HARTZIEKENHUIS VZW is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H-HARTZIEKENHUIS VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04675750732. Het bedrijf H-HARTZIEKENHUIS VZW bevindt zich op het adres: Wilgenstraat 2; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in H-HARTZIEKENHUIS VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H-HARTZIEKENHUIS VZW is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H-HARTZIEKENHUIS VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H-HARTZIEKENHUIS VZW, openstaande posities, locatie van H-HARTZIEKENHUIS VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

H-HARTZIEKENHUIS VZW is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is H-HARTZIEKENHUIS VZW, company assigned to the tax number BE04675750732. The company H-HARTZIEKENHUIS VZW is located at the address: Wilgenstraat 2; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hospitals. Products created in H-HARTZIEKENHUIS VZW were not found.
The main activity of H-HARTZIEKENHUIS VZW is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H-HARTZIEKENHUIS VZW is not available. You also can look at reviews of H-HARTZIEKENHUIS VZW, open positions, location of H-HARTZIEKENHUIS VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over H-HARTZIEKENHUIS VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H-HARTZIEKENHUIS VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H-HARTZIEKENHUIS VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H-HARTZIEKENHUIS VZW, employees, financial statistics.