Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna

Contactgegevens Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J.B. Stessenstraat 2; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 57 70 00; 014 57 77 77 (+32-014 57 70 00; 014 57 77 77) 014 57 70 00; 014 57 77 77 (+32-014 57 70 00; 014 57 77 77)

Fax (fax): 014 57 74 23 (+32-014 57 74 23) 014 57 74 23 (+32-014 57 74 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna
Products information Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna

BTW identificatienummer (tax): BE02064300537
Ondernemingsnummer: 5522521972
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna
(Get full report from official database of BE for Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna
Addition kinds of activities for Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna

221107. Netten en netting producten en stoffen, katoen | Nets and netting products and fabrics, cotton
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
17999923. Lightning conductor erection | Lightning conductor erection
20489911. Vee feeds | Livestock feeds
22990604. Schuren: wol, haarhaar en dergelijke vezels | Scouring: wool, mohair, and similar fibers
39490906. Tennis apparatuur en benodigdheden | Tennis equipment and supplies
76940101. Coil winding service | Coil winding service

Werken bij Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boutersem en omgeving

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Freelance tour guide (workshops) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage school groups (6 to 12 years old and 12 to 18 years old) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the workshops) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna in sociale netwerken
Look for responds of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Laat een reactie achter voor Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Leave a respond for Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna. Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna op de google maps. Adres en contacten Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna
Location of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna on the google maps. Address and contacts of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna: ANHYP | DE CAP | GYM NOORD-BRABANT | L. DE COSTER | Sport

Other related companies as Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna: ANHYP | DE CAP | GYM NOORD-BRABANT | L. DE COSTER | Sport

Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02064300537. Het bedrijf Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna bevindt zich op het adres: J.B. Stessenstraat 2; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 866,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, openstaande posities, locatie van Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, company assigned to the tax number BE02064300537. The company Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna is located at the address: J.B. Stessenstraat 2; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 866,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hospitals. Products created in Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna were not found.
The main activity of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna is not available. You also can look at reviews of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, open positions, location of Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemeen Ziekenhuis St-Dimpna, employees, financial statistics.