A.S.Z. Campus Wetteren

Contactgegevens A.S.Z. Campus Wetteren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.Z. Campus Wetteren: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.Z. Campus Wetteren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wegvoeringstraat 73; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 368 82 11; 09 368 82 50; 09 368 82 74; 053 76 40 06 (+32-09 368 82 11; 09 368 82 50; 09 368 82 74; 053 76 40 06) 09 368 82 11; 09 368 82 50; 09 368 82 74; 053 76 40 06 (+32-09 368 82 11; 09 368 82 50; 09 368 82 74; 053 76 40 06)

Fax (fax): 09 368 82 74 (+32-09 368 82 74) 09 368 82 74 (+32-09 368 82 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.Z. Campus Wetteren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.Z. Campus Wetteren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.Z. Campus Wetteren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.Z. Campus Wetteren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.Z. Campus Wetteren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.Z. Campus Wetteren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.Z. Campus Wetteren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.Z. Campus Wetteren
Products information A.S.Z. Campus Wetteren

BTW identificatienummer (tax): BE09414703369
Ondernemingsnummer: 4147583007
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in A.S.Z. Campus Wetteren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospitals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.Z. Campus Wetteren
(Get full report from official database of BE for A.S.Z. Campus Wetteren)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.Z. Campus Wetteren
Addition kinds of activities for A.S.Z. Campus Wetteren

596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
36120317. Tripping transformatoren | Tripping transformers
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services
86219905. Ingenieursvereniging | Engineering association

Werken bij A.S.Z. Campus Wetteren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.Z. Campus Wetteren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.Z. Campus Wetteren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.Z. Campus Wetteren. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

Zoek naar antwoorden van A.S.Z. Campus Wetteren in sociale netwerken
Look for responds of A.S.Z. Campus Wetteren in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.Z. Campus Wetteren. Laat een reactie achter voor A.S.Z. Campus Wetteren. A.S.Z. Campus Wetteren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.Z. Campus Wetteren. Leave a respond for A.S.Z. Campus Wetteren. A.S.Z. Campus Wetteren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.Z. Campus Wetteren op de google maps. Adres en contacten A.S.Z. Campus Wetteren
Location of A.S.Z. Campus Wetteren on the google maps. Address and contacts of A.S.Z. Campus Wetteren

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.Z. Campus Wetteren A.S.Z. Campus Wetteren: Boekhandel De Pril BVBA | RUSTHUIS SINT-JAN | Gilis R | SCAILLET H. & FILS | BEYERS M

Other related companies as A.S.Z. Campus Wetteren: Boekhandel De Pril BVBA | RUSTHUIS SINT-JAN | Gilis R | SCAILLET H. & FILS | BEYERS M

A.S.Z. Campus Wetteren is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.Z. Campus Wetteren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09414703369. Het bedrijf A.S.Z. Campus Wetteren bevindt zich op het adres: Wegvoeringstraat 73; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hospitals. Producten gemaakt in A.S.Z. Campus Wetteren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S.Z. Campus Wetteren is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.Z. Campus Wetteren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.Z. Campus Wetteren, openstaande posities, locatie van A.S.Z. Campus Wetteren op de kaart.

A.S.Z. Campus Wetteren is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.Z. Campus Wetteren, company assigned to the tax number BE09414703369. The company A.S.Z. Campus Wetteren is located at the address: Wegvoeringstraat 73; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hospitals. Products created in A.S.Z. Campus Wetteren were not found.
The main activity of A.S.Z. Campus Wetteren is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.Z. Campus Wetteren is not available. You also can look at reviews of A.S.Z. Campus Wetteren, open positions, location of A.S.Z. Campus Wetteren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.Z. Campus Wetteren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.Z. Campus Wetteren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.Z. Campus Wetteren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.Z. Campus Wetteren, employees, financial statistics.