AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Contactgegevens AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wingepark 29; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 (+32-015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50) 015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50 (+32-015 52 09 97; 016 44 61 28; 016 44 80 20; 016 44 80 70; 081 74 39 39; 0800 944 50)

Fax (fax): 016 44 82 53 (+32-016 44 82 53) 016 44 82 53 (+32-016 44 82 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Products information AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE05138824462
Ondernemingsnummer: 5408813476
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hydraulics; Pneumatic tools; Tools - General; Tankcleaning

Product categorie (product category): Hoses Rubber and plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
(Get full report from official database of BE for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Addition kinds of activities for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

3366. Kopergieterijen | Copper foundries
209906. Suiker | Sugar
17990209. Waterdicht | Waterproofing
50729909. Washers (hardware) | Washers (hardware)
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Carrossier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PERFEKT CAR

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in sociale netwerken
Look for responds of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Laat een reactie achter voor AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. Leave a respond for AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST. AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de google maps. Adres en contacten AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST
Location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the google maps. Address and contacts of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: Kleuterwerking Tip-Toe | LE CASA | Teratex | DH VITO | LUC CLOOTS

Other related companies as AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST: Kleuterwerking Tip-Toe | LE CASA | Teratex | DH VITO | LUC CLOOTS

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05138824462. Het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST bevindt zich op het adres: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hoses Rubber and plastic. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hydraulics; Pneumatic tools; Tools - General; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, openstaande posities, locatie van AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST op de kaart.

AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, company assigned to the tax number BE05138824462. The company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is located at the address: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hoses Rubber and plastic. List of products are Drain pipes (Unblocking); Rubbish removal; Plumbing contractors; Boiler cleaning; Cleaning - Industrial; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Hydraulics; Pneumatic tools; Tools - General; Tankcleaning.
The main activity of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST is not available. You also can look at reviews of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, open positions, location of AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-ALGEMENE ONTSTOPPINGSDIENST, employees, financial statistics.