AA Longin Services

Contactgegevens AA Longin Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA Longin Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA Longin Services

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wingepark 29; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50 (+32-016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50) 016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50 (+32-016 44 80 20; 016 44 80 70; 0800 944 50)

Fax (fax): 0800 133 43 (+32-0800 133 43) 0800 133 43 (+32-0800 133 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA Longin Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA Longin Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA Longin Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA Longin Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA Longin Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA Longin Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA Longin Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA Longin Services
Products information AA Longin Services

BTW identificatienummer (tax): BE04132476806
Ondernemingsnummer: 3892700195
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Rubbish removal; Plumbing contractors; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Tankcleaning

Product categorie (product category): Hoses Rubber and plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA Longin Services
(Get full report from official database of BE for AA Longin Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA Longin Services
Addition kinds of activities for AA Longin Services

511205. Office filing levert | Office filing supplies
20799902. Katoenzaadolie, geraffineerd: niet gemaakt in katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil, refined: not made in cottonseed oil mills
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
30110300. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
48320107. Jazz | Jazz
57350203. archief | Records
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij AA Longin Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA Longin Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA Longin Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA Longin Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Regionale Sales representant(e) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van AA Longin Services in sociale netwerken
Look for responds of AA Longin Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA Longin Services. Laat een reactie achter voor AA Longin Services. AA Longin Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA Longin Services. Leave a respond for AA Longin Services. AA Longin Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA Longin Services op de google maps. Adres en contacten AA Longin Services
Location of AA Longin Services on the google maps. Address and contacts of AA Longin Services

Andere gerelateerde bedrijven als come AA Longin Services AA Longin Services: TER IJSE | De jaeghere J | A.M.S. | Van de Neste D | Van Hoenacker Veronique

Other related companies as AA Longin Services: TER IJSE | De jaeghere J | A.M.S. | Van de Neste D | Van Hoenacker Veronique

AA Longin Services is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA Longin Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04132476806. Het bedrijf AA Longin Services bevindt zich op het adres: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoses Rubber and plastic. Lijst met producten zijn Rubbish removal; Plumbing contractors; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van AA Longin Services is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA Longin Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA Longin Services, openstaande posities, locatie van AA Longin Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AA Longin Services is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA Longin Services, company assigned to the tax number BE04132476806. The company AA Longin Services is located at the address: Wingepark 29; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 128,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoses Rubber and plastic. List of products are Rubbish removal; Plumbing contractors; Cable reeling equipment; Garages - Equipment & Supplies; Pumps - Industrial; Tankcleaning.
The main activity of AA Longin Services is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AA Longin Services is not available. You also can look at reviews of AA Longin Services, open positions, location of AA Longin Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA Longin Services, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA Longin Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA Longin Services, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA Longin Services, employees, financial statistics.