Van Hoenacker Veronique

Contactgegevens Van Hoenacker Veronique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoenacker Veronique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoenacker Veronique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Uitkerkestraat 30; 8370; Blankenberge (Uitkerke), België

Telefoon (phone): 050 41 40 21 (+32-050 41 40 21) 050 41 40 21 (+32-050 41 40 21)

Fax (fax): +32 (82) 663-97-76 +32 (82) 663-97-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoenacker Veronique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoenacker Veronique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoenacker Veronique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoenacker Veronique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoenacker Veronique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoenacker Veronique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoenacker Veronique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoenacker Veronique
Products information Van Hoenacker Veronique

BTW identificatienummer (tax): BE01137054443
Ondernemingsnummer: 9745666503
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Van Hoenacker Veronique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoenacker Veronique
(Get full report from official database of BE for Van Hoenacker Veronique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoenacker Veronique
Addition kinds of activities for Van Hoenacker Veronique

516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
39991001. Gokautomaten | Slot machines
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation
79480104. Stock car racing | Stock car racing

Werken bij Van Hoenacker Veronique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoenacker Veronique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoenacker Veronique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoenacker Veronique. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - bediende/verkoper BIO-PLANET Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor biowinkel Bio-Planet te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, kassa, hulp en advies aan de klanten, opvolging van leveringen en bestellingen, datum- en kwaliteitscontrole, ...

 • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

 • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

 • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

 • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

 • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

  Type: Vaste Job

  · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

 • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

 • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

 • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: RUNTIME HAM

  Type: Flexijob

  Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van Van Hoenacker Veronique in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoenacker Veronique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoenacker Veronique. Laat een reactie achter voor Van Hoenacker Veronique. Van Hoenacker Veronique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoenacker Veronique. Leave a respond for Van Hoenacker Veronique. Van Hoenacker Veronique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoenacker Veronique op de google maps. Adres en contacten Van Hoenacker Veronique
Location of Van Hoenacker Veronique on the google maps. Address and contacts of Van Hoenacker Veronique

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoenacker Veronique Van Hoenacker Veronique: ESSEC TELECOM CENTER | JUST DIAMONDS | MAISON RENIER | Quadrifoglio | Claudine C & C

Other related companies as Van Hoenacker Veronique: ESSEC TELECOM CENTER | JUST DIAMONDS | MAISON RENIER | Quadrifoglio | Claudine C & C

Van Hoenacker Veronique is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoenacker Veronique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01137054443. Het bedrijf Van Hoenacker Veronique bevindt zich op het adres: Uitkerkestraat 30; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hoenacker Veronique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoenacker Veronique is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoenacker Veronique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoenacker Veronique, openstaande posities, locatie van Van Hoenacker Veronique op de kaart.

Van Hoenacker Veronique is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoenacker Veronique, company assigned to the tax number BE01137054443. The company Van Hoenacker Veronique is located at the address: Uitkerkestraat 30; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hoenacker Veronique were not found.
The main activity of Van Hoenacker Veronique is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoenacker Veronique is not available. You also can look at reviews of Van Hoenacker Veronique, open positions, location of Van Hoenacker Veronique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoenacker Veronique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoenacker Veronique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoenacker Veronique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoenacker Veronique, employees, financial statistics.