G.M.V. Tuinmachines NV

Contactgegevens G.M.V. Tuinmachines NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.M.V. Tuinmachines NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.M.V. Tuinmachines NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidesteenweg 97b 8830 Hooglede, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.M.V. Tuinmachines NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.M.V. Tuinmachines NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.M.V. Tuinmachines NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.M.V. Tuinmachines NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.M.V. Tuinmachines NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.M.V. Tuinmachines NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.M.V. Tuinmachines NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.M.V. Tuinmachines NV
Products information G.M.V. Tuinmachines NV

BTW identificatienummer (tax): BE08262237548
Ondernemingsnummer: 8404785156
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 394,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Horticultural machines

Product categorie (product category): Horticultural Machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.M.V. Tuinmachines NV
(Get full report from official database of BE for G.M.V. Tuinmachines NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.M.V. Tuinmachines NV
Addition kinds of activities for G.M.V. Tuinmachines NV

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
206603. Chocola | Chocolate
34830105. Smeden, projectiel: bewerkt voor munitie boven 30 mm. | Forgings, projectile: machined for ammunition over 30 mm.
35450313. Boren, metaalbewerking | Drill bits, metalworking
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual

Werken bij G.M.V. Tuinmachines NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.M.V. Tuinmachines NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.M.V. Tuinmachines NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.M.V. Tuinmachines NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Theatertechnicus voor de Stad Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor CC De Mol in Lier zijn wij op zoek naar een theatertechnicus. Jouw taken:  Helpen met de op- en afbouw van theater- en muziekvoorstellingen en dit zowel op gebied van decor, licht als audio.  Lichtplannen zelfstandig realiseren en de armaturen richten en focussen.  Voorbereiden van de zaal (plaatsen van tafels en/of stoelen).  Toezien op de veiligheid op het podium en in de zaal.  Meehelpen bij de ontvangst van het publiek.  Kleine herstellingswerken uitvoeren. Inzet en leergierigheid zijn minstens even belangrijk als competenties. Ook technici met een specialisatie in enkel audio of belichting komen in aanmerking

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van G.M.V. Tuinmachines NV in sociale netwerken
Look for responds of G.M.V. Tuinmachines NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.M.V. Tuinmachines NV. Laat een reactie achter voor G.M.V. Tuinmachines NV. G.M.V. Tuinmachines NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.M.V. Tuinmachines NV. Leave a respond for G.M.V. Tuinmachines NV. G.M.V. Tuinmachines NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.M.V. Tuinmachines NV op de google maps. Adres en contacten G.M.V. Tuinmachines NV
Location of G.M.V. Tuinmachines NV on the google maps. Address and contacts of G.M.V. Tuinmachines NV

Andere gerelateerde bedrijven als come G.M.V. Tuinmachines NV G.M.V. Tuinmachines NV: FLBULGARIAN CORPORATION SEMENA A D | STARLITE PARTYCENTER | ELEGEERT | R.C. MALMEDY | VAN STEENWINCKEL DECORATIEHUIS BVBA

Other related companies as G.M.V. Tuinmachines NV: FLBULGARIAN CORPORATION SEMENA A D | STARLITE PARTYCENTER | ELEGEERT | R.C. MALMEDY | VAN STEENWINCKEL DECORATIEHUIS BVBA

G.M.V. Tuinmachines NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.M.V. Tuinmachines NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08262237548. Het bedrijf G.M.V. Tuinmachines NV bevindt zich op het adres: Diksmuidesteenweg 97b 8830 Hooglede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 394,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Horticultural Machines. Lijst met producten zijn Horticultural machines.
De hoofdactiviteit van G.M.V. Tuinmachines NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.M.V. Tuinmachines NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.M.V. Tuinmachines NV, openstaande posities, locatie van G.M.V. Tuinmachines NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

G.M.V. Tuinmachines NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.M.V. Tuinmachines NV, company assigned to the tax number BE08262237548. The company G.M.V. Tuinmachines NV is located at the address: Diksmuidesteenweg 97b 8830 Hooglede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 394,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Horticultural Machines. List of products are Horticultural machines.
The main activity of G.M.V. Tuinmachines NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of G.M.V. Tuinmachines NV is not available. You also can look at reviews of G.M.V. Tuinmachines NV, open positions, location of G.M.V. Tuinmachines NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.M.V. Tuinmachines NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.M.V. Tuinmachines NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.M.V. Tuinmachines NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.M.V. Tuinmachines NV, employees, financial statistics.