PASAU Ets

Contactgegevens PASAU Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASAU Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASAU Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Wiltz 78; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 26 38 (+32-061 21 26 38) 061 21 26 38 (+32-061 21 26 38)

Fax (fax): 061 21 26 38 (+32-061 21 26 38) 061 21 26 38 (+32-061 21 26 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASAU Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASAU Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASAU Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASAU Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASAU Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASAU Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASAU Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASAU Ets
Products information PASAU Ets

BTW identificatienummer (tax): BE07789550781
Ondernemingsnummer: 8827484130
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Fishing tackle; Apiculture & accessories; Birds & supplies

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASAU Ets
(Get full report from official database of BE for PASAU Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASAU Ets
Addition kinds of activities for PASAU Ets

097101. Speldiensten | Game services
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
23690101. Culottes: meisjes en kinderen | Culottes: girls' and children's
24260401. Blanks, hout: accessoires voor textielmachines | Blanks, wood: textile machinery accessories
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
35560207. Mills, eten | Mills, food
38420204. Katoen, inclusief katoenen ballen: steriel en niet-steriel | Cotton, including cotton balls: sterile and non-sterile
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair

Werken bij PASAU Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASAU Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASAU Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASAU Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

Zoek naar antwoorden van PASAU Ets in sociale netwerken
Look for responds of PASAU Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASAU Ets. Laat een reactie achter voor PASAU Ets. PASAU Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASAU Ets. Leave a respond for PASAU Ets. PASAU Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASAU Ets op de google maps. Adres en contacten PASAU Ets
Location of PASAU Ets on the google maps. Address and contacts of PASAU Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come PASAU Ets PASAU Ets: Corbisier Consult | Play It Again Sam | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Van Kersschaever Lut | Gisimo

Other related companies as PASAU Ets: Corbisier Consult | Play It Again Sam | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Van Kersschaever Lut | Gisimo

PASAU Ets is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASAU Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07789550781. Het bedrijf PASAU Ets bevindt zich op het adres: Route de Wiltz 78; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Horseriding and supplies. Lijst met producten zijn Fishing tackle; Apiculture & accessories; Birds & supplies.
De hoofdactiviteit van PASAU Ets is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASAU Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASAU Ets, openstaande posities, locatie van PASAU Ets op de kaart.

PASAU Ets is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASAU Ets, company assigned to the tax number BE07789550781. The company PASAU Ets is located at the address: Route de Wiltz 78; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Horseriding and supplies. List of products are Fishing tackle; Apiculture & accessories; Birds & supplies.
The main activity of PASAU Ets is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PASAU Ets is not available. You also can look at reviews of PASAU Ets, open positions, location of PASAU Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASAU Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASAU Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASAU Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASAU Ets, employees, financial statistics.