Horse & Cuddly-Health BVBA

Contactgegevens Horse & Cuddly-Health BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horse & Cuddly-Health BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horse & Cuddly-Health BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Gertrudisheide 5; 3511; Hasselt (Kuringen), België

Telefoon (phone): 011 23 38 70; 0475 52 16 24 (+32-011 23 38 70; 0475 52 16 24) 011 23 38 70; 0475 52 16 24 (+32-011 23 38 70; 0475 52 16 24)

Fax (fax): 011 23 38 70 (+32-011 23 38 70) 011 23 38 70 (+32-011 23 38 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horse & Cuddly-Health BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horse & Cuddly-Health BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horse & Cuddly-Health BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horse & Cuddly-Health BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horse & Cuddly-Health BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horse & Cuddly-Health BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horse & Cuddly-Health BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horse & Cuddly-Health BVBA
Products information Horse & Cuddly-Health BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04128631591
Ondernemingsnummer: 6176208496
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Horse & Cuddly-Health BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horse & Cuddly-Health BVBA
(Get full report from official database of BE for Horse & Cuddly-Health BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horse & Cuddly-Health BVBA
Addition kinds of activities for Horse & Cuddly-Health BVBA

20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
34839911. Mortar schelpen, meer dan 30 mm. | Mortar shells, over 30 mm.
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural

Werken bij Horse & Cuddly-Health BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horse & Cuddly-Health BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horse & Cuddly-Health BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horse & Cuddly-Health BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • BIJVERDIENSTE/ EXTRA UREN (NOVEMBER TOT MAART), AVONDUREN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het strooien van zout voor bankkantoren over West-Vlaanderen afhankelijk van waar je zelf woont. Indien het gesneeuwd is, ruim je ook sneeuw met een schop. U verplaatst zich met uw eigen wagen en krijgt zout van de werkgever te beschikking. En dit in de periode van november tot maart. De ronde duurt ongeveer 3u. U start telkens om 20u.  

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van Horse & Cuddly-Health BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Horse & Cuddly-Health BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horse & Cuddly-Health BVBA. Laat een reactie achter voor Horse & Cuddly-Health BVBA. Horse & Cuddly-Health BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horse & Cuddly-Health BVBA. Leave a respond for Horse & Cuddly-Health BVBA. Horse & Cuddly-Health BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horse & Cuddly-Health BVBA op de google maps. Adres en contacten Horse & Cuddly-Health BVBA
Location of Horse & Cuddly-Health BVBA on the google maps. Address and contacts of Horse & Cuddly-Health BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Horse & Cuddly-Health BVBA Horse & Cuddly-Health BVBA: GEORGES FLAWINNE | HUGUETTE EEMAN | JOHAN VANDERWAEREN | FE. PESCE | D&I Verhalle

Other related companies as Horse & Cuddly-Health BVBA: GEORGES FLAWINNE | HUGUETTE EEMAN | JOHAN VANDERWAEREN | FE. PESCE | D&I Verhalle

Horse & Cuddly-Health BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horse & Cuddly-Health BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04128631591. Het bedrijf Horse & Cuddly-Health BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Gertrudisheide 5; 3511; Hasselt (Kuringen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Horseriding and supplies. Producten gemaakt in Horse & Cuddly-Health BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horse & Cuddly-Health BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horse & Cuddly-Health BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horse & Cuddly-Health BVBA, openstaande posities, locatie van Horse & Cuddly-Health BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horse & Cuddly-Health BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horse & Cuddly-Health BVBA, company assigned to the tax number BE04128631591. The company Horse & Cuddly-Health BVBA is located at the address: Sint-Gertrudisheide 5; 3511; Hasselt (Kuringen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Horseriding and supplies. Products created in Horse & Cuddly-Health BVBA were not found.
The main activity of Horse & Cuddly-Health BVBA is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Horse & Cuddly-Health BVBA is not available. You also can look at reviews of Horse & Cuddly-Health BVBA, open positions, location of Horse & Cuddly-Health BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horse & Cuddly-Health BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horse & Cuddly-Health BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horse & Cuddly-Health BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horse & Cuddly-Health BVBA, employees, financial statistics.