Hippo Business

Contactgegevens Hippo Business: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hippo Business: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hippo Business

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 30; 1457; Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin), België

Telefoon (phone): 010 65 92 03 (+32-010 65 92 03) 010 65 92 03 (+32-010 65 92 03)

Fax (fax): +32 (84) 400-77-93 +32 (84) 400-77-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hippo Business: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hippo Business"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hippo Business"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hippo Business, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hippo Business. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hippo Business, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hippo Business. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hippo Business
Products information Hippo Business

BTW identificatienummer (tax): BE04747161865
Ondernemingsnummer: 1429016113
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Hippo Business zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hippo Business
(Get full report from official database of BE for Hippo Business)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hippo Business
Addition kinds of activities for Hippo Business

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
335601. Lood en zink | Lead and zinc
354401. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
382101. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
82310000. bibliotheken | Libraries

Werken bij Hippo Business: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hippo Business: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hippo Business. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hippo Business. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studierelevante bijbaan logistiek - Wielsbeke - min 1 dag per week (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je masterstudent en gebeten door logistiek en supply chain? Wil je graag ervaring opdoen gedurende 1 of meerdere dagen per week? Description of a challenging study relevant student job (incl. estimated duration) Depending on when the SRBB can start one of the below projects will be handled -Build a re-usable template so we know what the drops will be in our finished product range based on the geo information and floor product life (60h) -Improving our forecast quality based on above mentioned template (40h) -WH layout optimalisation (100h) -WH picking costs : split-up between the different S&OP groups (40h)

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BDS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van Hippo Business in sociale netwerken
Look for responds of Hippo Business in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hippo Business. Laat een reactie achter voor Hippo Business. Hippo Business bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hippo Business. Leave a respond for Hippo Business. Hippo Business on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hippo Business op de google maps. Adres en contacten Hippo Business
Location of Hippo Business on the google maps. Address and contacts of Hippo Business

Andere gerelateerde bedrijven als come Hippo Business Hippo Business: FRITUUR DE VLAMINGDAM | VREDEGERECHT/JUSTICE DE PAIX | LES COULEURS DE LA VIE | De Wijnkaart | Smash

Other related companies as Hippo Business: FRITUUR DE VLAMINGDAM | VREDEGERECHT/JUSTICE DE PAIX | LES COULEURS DE LA VIE | De Wijnkaart | Smash

Hippo Business is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hippo Business, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04747161865. Het bedrijf Hippo Business bevindt zich op het adres: Rue Haute 30; 1457; Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Horseriding and supplies. Producten gemaakt in Hippo Business zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hippo Business is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hippo Business is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hippo Business, openstaande posities, locatie van Hippo Business op de kaart.

Hippo Business is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hippo Business, company assigned to the tax number BE04747161865. The company Hippo Business is located at the address: Rue Haute 30; 1457; Walhain (Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Horseriding and supplies. Products created in Hippo Business were not found.
The main activity of Hippo Business is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hippo Business is not available. You also can look at reviews of Hippo Business, open positions, location of Hippo Business on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hippo Business, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hippo Business, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hippo Business, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hippo Business, employees, financial statistics.