CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING
Private companiesPaper and Allied Products • CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING

Contactgegevens CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Putsesteenweg 33; 2820; Bonheiden, België

Telefoon (phone): 015 55 86 00 (+32-015 55 86 00) 015 55 86 00 (+32-015 55 86 00)

Fax (fax): 015 55 86 00 (+32-015 55 86 00) 015 55 86 00 (+32-015 55 86 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING
Products information CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING

BTW identificatienummer (tax): BE07638488769
Ondernemingsnummer: 4679595947
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 845,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Horseriding and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING
(Get full report from official database of BE for CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING
Addition kinds of activities for CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
316199. Bagage, nee | Luggage, nec
367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
08519904. Houthakkersdiensten | Timber cruising services
20150302. Eiersubstituten gemaakt van eieren | Egg substitutes made from eggs
39140302. Bestek, tin | Cutlery, pewter
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture

Werken bij CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Lakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE SAERT

    Type: Vaste Job

    Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

Zoek naar antwoorden van CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING in sociale netwerken
Look for responds of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. Laat een reactie achter voor CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. Leave a respond for CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING. CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING op de google maps. Adres en contacten CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING
Location of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING on the google maps. Address and contacts of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING

Andere gerelateerde bedrijven als come CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING: TH??TRE LE GRAND ASILE | MAISON ELDORADO | Winnen X | DELBO BVBA | DIRK TIELEMANS

Other related companies as CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING: TH??TRE LE GRAND ASILE | MAISON ELDORADO | Winnen X | DELBO BVBA | DIRK TIELEMANS

CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07638488769. Het bedrijf CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING bevindt zich op het adres: Putsesteenweg 33; 2820; Bonheiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 845,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Horseriding and supplies. Producten gemaakt in CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, openstaande posities, locatie van CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING op de kaart.

CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, company assigned to the tax number BE07638488769. The company CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING is located at the address: Putsesteenweg 33; 2820; Bonheiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 845,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Horseriding and supplies. Products created in CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING were not found.
The main activity of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING is not available. You also can look at reviews of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, open positions, location of CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLISSEN-HALLEMANS HANDELSONDERNEMING, employees, financial statistics.