Centre St-Aubain

Contactgegevens Centre St-Aubain: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre St-Aubain: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre St-Aubain

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Gare 109; 6720; Habay (Habay-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 063 42 03 00 (+32-063 42 03 00) 063 42 03 00 (+32-063 42 03 00)

Fax (fax): +32 (3) 988-22-88 +32 (3) 988-22-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre St-Aubain: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre St-Aubain"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre St-Aubain"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre St-Aubain, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre St-Aubain. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre St-Aubain, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre St-Aubain. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre St-Aubain
Products information Centre St-Aubain

BTW identificatienummer (tax): BE03498840332
Ondernemingsnummer: 7325103759
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Centre St-Aubain zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Homes for children

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre St-Aubain
(Get full report from official database of BE for Centre St-Aubain)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre St-Aubain
Addition kinds of activities for Centre St-Aubain

242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
38279904. Correctors: percentage, wind, roll (brandbeheersapparatuur) | Correctors: percentage, wind, roll (fire control equipment)
50859902. Kroon en sluitingen, metaal | Crowns and closures, metal
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec

Werken bij Centre St-Aubain: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre St-Aubain: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre St-Aubain. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre St-Aubain. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

  • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Centre St-Aubain in sociale netwerken
Look for responds of Centre St-Aubain in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre St-Aubain. Laat een reactie achter voor Centre St-Aubain. Centre St-Aubain bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre St-Aubain. Leave a respond for Centre St-Aubain. Centre St-Aubain on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre St-Aubain op de google maps. Adres en contacten Centre St-Aubain
Location of Centre St-Aubain on the google maps. Address and contacts of Centre St-Aubain

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre St-Aubain Centre St-Aubain: MARC DEMAREZ | Libaut Philip | Bert Cars & Trucks NV | Gadeyne Joris | RANCI AGRI

Other related companies as Centre St-Aubain: MARC DEMAREZ | Libaut Philip | Bert Cars & Trucks NV | Gadeyne Joris | RANCI AGRI

Centre St-Aubain is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre St-Aubain, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03498840332. Het bedrijf Centre St-Aubain bevindt zich op het adres: Avenue de la Gare 109; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 790,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Homes for children. Producten gemaakt in Centre St-Aubain zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre St-Aubain is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre St-Aubain is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre St-Aubain, openstaande posities, locatie van Centre St-Aubain op de kaart.

Centre St-Aubain is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre St-Aubain, company assigned to the tax number BE03498840332. The company Centre St-Aubain is located at the address: Avenue de la Gare 109; 6720; Habay (Habay-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 790,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Homes for children. Products created in Centre St-Aubain were not found.
The main activity of Centre St-Aubain is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre St-Aubain is not available. You also can look at reviews of Centre St-Aubain, open positions, location of Centre St-Aubain on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre St-Aubain, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre St-Aubain, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre St-Aubain, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre St-Aubain, employees, financial statistics.