Centre de Premier Accueil Provincial

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Centre de Premier Accueil Provincial
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Centre de Premier Accueil Provincial

Contactgegevens Centre de Premier Accueil Provincial: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Premier Accueil Provincial: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Premier Accueil Provincial

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Hubert 38; 6730; Tintigny (Bellefontaine), België

Telefoon (phone): 063 44 42 93; 063 44 44 64 (+32-063 44 42 93; 063 44 44 64) 063 44 42 93; 063 44 44 64 (+32-063 44 42 93; 063 44 44 64)

Fax (fax): 063 44 51 62 (+32-063 44 51 62) 063 44 51 62 (+32-063 44 51 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Premier Accueil Provincial: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Premier Accueil Provincial"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Premier Accueil Provincial"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Premier Accueil Provincial, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Premier Accueil Provincial. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Premier Accueil Provincial, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Premier Accueil Provincial. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Premier Accueil Provincial
Products information Centre de Premier Accueil Provincial

BTW identificatienummer (tax): BE05058624267
Ondernemingsnummer: 5464843750
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Centre de Premier Accueil Provincial zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Homes for children

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Premier Accueil Provincial
(Get full report from official database of BE for Centre de Premier Accueil Provincial)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Premier Accueil Provincial
Addition kinds of activities for Centre de Premier Accueil Provincial

504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
20330307. Fruitpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pastes: packaged in cans, jars, etc.
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
38290108. Instrumentbordmeters, automotive: geautomatiseerd | Instrument board gauges, automotive: computerized
51370409. Middelen: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Mittens: women's, children's, and infants'
86219905. Ingenieursvereniging | Engineering association

Werken bij Centre de Premier Accueil Provincial: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Premier Accueil Provincial: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Premier Accueil Provincial. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Premier Accueil Provincial. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van Centre de Premier Accueil Provincial in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Premier Accueil Provincial in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Premier Accueil Provincial. Laat een reactie achter voor Centre de Premier Accueil Provincial. Centre de Premier Accueil Provincial bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Premier Accueil Provincial. Leave a respond for Centre de Premier Accueil Provincial. Centre de Premier Accueil Provincial on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Premier Accueil Provincial op de google maps. Adres en contacten Centre de Premier Accueil Provincial
Location of Centre de Premier Accueil Provincial on the google maps. Address and contacts of Centre de Premier Accueil Provincial

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Premier Accueil Provincial Centre de Premier Accueil Provincial: MAXI-VINS | DELHAIZE | INGRID ANTONISSEN | Huilerie De Bondt | Wegenbouw Martin NV

Other related companies as Centre de Premier Accueil Provincial: MAXI-VINS | DELHAIZE | INGRID ANTONISSEN | Huilerie De Bondt | Wegenbouw Martin NV

Centre de Premier Accueil Provincial is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Premier Accueil Provincial, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05058624267. Het bedrijf Centre de Premier Accueil Provincial bevindt zich op het adres: Rue Saint-Hubert 38; 6730; Tintigny (Bellefontaine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Homes for children. Producten gemaakt in Centre de Premier Accueil Provincial zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de Premier Accueil Provincial is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Premier Accueil Provincial is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Premier Accueil Provincial, openstaande posities, locatie van Centre de Premier Accueil Provincial op de kaart.

Centre de Premier Accueil Provincial is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Premier Accueil Provincial, company assigned to the tax number BE05058624267. The company Centre de Premier Accueil Provincial is located at the address: Rue Saint-Hubert 38; 6730; Tintigny (Bellefontaine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Homes for children. Products created in Centre de Premier Accueil Provincial were not found.
The main activity of Centre de Premier Accueil Provincial is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Premier Accueil Provincial is not available. You also can look at reviews of Centre de Premier Accueil Provincial, open positions, location of Centre de Premier Accueil Provincial on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Premier Accueil Provincial, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Premier Accueil Provincial, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Premier Accueil Provincial, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Premier Accueil Provincial, employees, financial statistics.