Excelsior Instituut BVBA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Excelsior Instituut BVBA
Private companiesChemicals and Allied Products • Excelsior Instituut BVBA

Contactgegevens Excelsior Instituut BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Excelsior Instituut BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Excelsior Instituut BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Victoire 36; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 538 09 02 (+32-02 538 09 02) 02 538 09 02 (+32-02 538 09 02)

Fax (fax): 02 534 34 68 (+32-02 534 34 68) 02 534 34 68 (+32-02 534 34 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Excelsior Instituut BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Excelsior Instituut BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Excelsior Instituut BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Excelsior Instituut BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Excelsior Instituut BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Excelsior Instituut BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Excelsior Instituut BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Excelsior Instituut BVBA
Products information Excelsior Instituut BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05654357910
Ondernemingsnummer: 3969879150
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Education - Private schools; Language schools

Product categorie (product category): Home study tuition

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Excelsior Instituut BVBA
(Get full report from official database of BE for Excelsior Instituut BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Excelsior Instituut BVBA
Addition kinds of activities for Excelsior Instituut BVBA

249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
344999. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
14810102. Mijnverkenning, nonmetallic mineralen | Mine exploration, nonmetallic minerals
22980202. Snoer, gevlochten | Cord, braided
34710207. Polijsten, metalen of gevormde producten | Polishing, metals or formed products
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
36990303. Onderwijsmachines en hulpmiddelen, elektronisch | Teaching machines and aids, electronic
76992102. Gunsmith winkel | Gunsmith shop

Werken bij Excelsior Instituut BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Excelsior Instituut BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Excelsior Instituut BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Excelsior Instituut BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

Zoek naar antwoorden van Excelsior Instituut BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Excelsior Instituut BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Excelsior Instituut BVBA. Laat een reactie achter voor Excelsior Instituut BVBA. Excelsior Instituut BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Excelsior Instituut BVBA. Leave a respond for Excelsior Instituut BVBA. Excelsior Instituut BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Excelsior Instituut BVBA op de google maps. Adres en contacten Excelsior Instituut BVBA
Location of Excelsior Instituut BVBA on the google maps. Address and contacts of Excelsior Instituut BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Excelsior Instituut BVBA Excelsior Instituut BVBA: WILLEM VANGELOVEN | COIFFURE DEAUVILLE | MICHEL NOLF | De Groote B | FRANS BAEYAERT

Other related companies as Excelsior Instituut BVBA: WILLEM VANGELOVEN | COIFFURE DEAUVILLE | MICHEL NOLF | De Groote B | FRANS BAEYAERT

Excelsior Instituut BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Excelsior Instituut BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654357910. Het bedrijf Excelsior Instituut BVBA bevindt zich op het adres: Rue de la Victoire 36; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home study tuition. Lijst met producten zijn Education - Private schools; Language schools.
De hoofdactiviteit van Excelsior Instituut BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Excelsior Instituut BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Excelsior Instituut BVBA, openstaande posities, locatie van Excelsior Instituut BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Excelsior Instituut BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Excelsior Instituut BVBA, company assigned to the tax number BE05654357910. The company Excelsior Instituut BVBA is located at the address: Rue de la Victoire 36; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home study tuition. List of products are Education - Private schools; Language schools.
The main activity of Excelsior Instituut BVBA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Excelsior Instituut BVBA is not available. You also can look at reviews of Excelsior Instituut BVBA, open positions, location of Excelsior Instituut BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Excelsior Instituut BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Excelsior Instituut BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Excelsior Instituut BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Excelsior Instituut BVBA, employees, financial statistics.