Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant
Private companiesMetal Mining • Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant

Contactgegevens Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 147; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50 (+32-089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50) 089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50 (+32-089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50)

Fax (fax): 016 31 95 69 (+32-016 31 95 69) 016 31 95 69 (+32-016 31 95 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant
Products information Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant

BTW identificatienummer (tax): BE09553680419
Ondernemingsnummer: 9043640136
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant
(Get full report from official database of BE for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant
Addition kinds of activities for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
01610405. Koolboerderij | Cabbage farm
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
27410101. Kunstkopie: uitgeverij en drukwerk | Art copy: publishing and printing
28210102. Ester gom | Ester gum
30690207. Traptreden, rubber | Stair treads, rubber
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Looking for open vacancies in other companies

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Jobstudent Accountancy (tijdens het jaar) - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een familiaal en groeiend bedrijf, in de regio Middelkerke-Oostende. Als Jobstudent Accountancy heb je volgend takenpakket: helpen en ondersteunen van de Financieel Verantwoordelijke en Zaakvoerder; inboeken van aankopen, verkopen en financieel; cijfers helpen voorbereiden en interpreteren; ad hoc opdrachten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant in sociale netwerken
Look for responds of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Laat een reactie achter voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Leave a respond for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant. Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant op de google maps. Adres en contacten Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant
Location of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant on the google maps. Address and contacts of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant

Andere gerelateerde bedrijven als come Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant: LAMBIN - POLLET | Laagland Papier NV | COIFFURE VIVENGO | LUDO SENTOBIN | AIP Developpement SA

Other related companies as Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant: LAMBIN - POLLET | Laagland Papier NV | COIFFURE VIVENGO | LUDO SENTOBIN | AIP Developpement SA

Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553680419. Het bedrijf Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 147; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, openstaande posities, locatie van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, company assigned to the tax number BE09553680419. The company Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant is located at the address: Mechelsesteenweg 147; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant were not found.
The main activity of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant is not available. You also can look at reviews of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, open positions, location of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant, employees, financial statistics.