Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW

Contactgegevens Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 147; 3020; Herent, België

Telefoon (phone): 089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50 (+32-089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50) 089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50 (+32-089 30 05 50; 016 61 75 75; 016 31 95 50)

Fax (fax): 016 31 95 69 (+32-016 31 95 69) 016 31 95 69 (+32-016 31 95 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW
Products information Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08863739013
Ondernemingsnummer: 3484558105
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW
(Get full report from official database of BE for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW
Addition kinds of activities for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
50780203. Soda fontein apparatuur, gekoeld | Soda fountain equipment, refrigerated
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed

Werken bij Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als automecanicien, behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: - Elektrische en mechanische herstellingen - Na intensieve en grondige opleiding: stellen van diagnoses - Rapporteren aan de werkplaatsleider - Informeren van jouw klanten

  • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • Chauffeur CE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: DEVOOGHT LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Transport met betonmixer of kipper. Tewerkstelling te Gent - Zeehaven.

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW in sociale netwerken
Look for responds of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Laat een reactie achter voor Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Leave a respond for Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW. Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW op de google maps. Adres en contacten Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW
Location of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW on the google maps. Address and contacts of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW: AU PALAIS DE LA PRALINE | C?T? TERRASSE | DURET LEON & ERIC | MARIA VERSCHUEREN | Wigwam Design

Other related companies as Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW: AU PALAIS DE LA PRALINE | C?T? TERRASSE | DURET LEON & ERIC | MARIA VERSCHUEREN | Wigwam Design

Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08863739013. Het bedrijf Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 147; 3020; Herent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, openstaande posities, locatie van Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, company assigned to the tax number BE08863739013. The company Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW is located at the address: Mechelsesteenweg 147; 3020; Herent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW were not found.
The main activity of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW is not available. You also can look at reviews of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, open positions, location of Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wit-Gele kruis Vlaams-Brabant VZW, employees, financial statistics.