VANDENEUCKER K/ NICELEM

Contactgegevens VANDENEUCKER K/ NICELEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENEUCKER K/ NICELEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENEUCKER K/ NICELEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jette Faulx 17; 5651; Walcourt (Thy-le-Ch?teau), België

Telefoon (phone): 071 61 19 91; 0477 34 38 57 (+32-071 61 19 91; 0477 34 38 57) 071 61 19 91; 0477 34 38 57 (+32-071 61 19 91; 0477 34 38 57)

Fax (fax): +32 (59) 489-91-13 +32 (59) 489-91-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENEUCKER K/ NICELEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENEUCKER K/ NICELEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENEUCKER K/ NICELEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENEUCKER K/ NICELEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENEUCKER K/ NICELEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENEUCKER K/ NICELEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENEUCKER K/ NICELEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENEUCKER K/ NICELEM
Products information VANDENEUCKER K/ NICELEM

BTW identificatienummer (tax): BE09972534179
Ondernemingsnummer: 4590057373
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in VANDENEUCKER K/ NICELEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENEUCKER K/ NICELEM
(Get full report from official database of BE for VANDENEUCKER K/ NICELEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENEUCKER K/ NICELEM
Addition kinds of activities for VANDENEUCKER K/ NICELEM

31310000. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
50940203. trofeeën | Trophies
51999921. Zaagsel | Sawdust
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial

Werken bij VANDENEUCKER K/ NICELEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENEUCKER K/ NICELEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENEUCKER K/ NICELEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENEUCKER K/ NICELEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Jobstudent koerier (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VERMEERSCH CATERING

    Type: Studentenjob

    Voor onze groot- en kleinhandel in voedingsproducten zijn we op zoek naar jobstudenten-koeriers. Je hebt volgende taken: Je levert met een bestelwagen voedingsproducten af bij onze klanten (bakkers, beenhouwers, restaurants en hotels) in de regio Knokke-Heist. Je laat de leveringsbonnen aftekenen en soms ontvang je de betalingen. Je staat in voor het laden en lossen van de bestelwagen. Je helpt binnengekomen goederen bij ons in het magazijn weg zetten.

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • PLAATBEWERKER-OPERATOR ROL/PLOOIMACHINE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: TYPHOON

    Type: Vaste Job

    Na een inloopperiode kan je verschillende machines correct instellen en bedienen. Je werkt CNC gestuurd. Je bewerkt vlakke metaalplaat en gerolde onderdelen. Je werkt dagelijks nieuwe en diverse stukken af waarbij je oog hebt voor kwaliteit en projectvoorschriften volgt.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

Zoek naar antwoorden van VANDENEUCKER K/ NICELEM in sociale netwerken
Look for responds of VANDENEUCKER K/ NICELEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENEUCKER K/ NICELEM. Laat een reactie achter voor VANDENEUCKER K/ NICELEM. VANDENEUCKER K/ NICELEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENEUCKER K/ NICELEM. Leave a respond for VANDENEUCKER K/ NICELEM. VANDENEUCKER K/ NICELEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENEUCKER K/ NICELEM op de google maps. Adres en contacten VANDENEUCKER K/ NICELEM
Location of VANDENEUCKER K/ NICELEM on the google maps. Address and contacts of VANDENEUCKER K/ NICELEM

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENEUCKER K/ NICELEM VANDENEUCKER K/ NICELEM: ABDESSELAM AKHRIF | Gallo-Romeinse Wijnkelder | HEILIG HART-BOVENBOUW 1 | Verfhuis ('t) | VAK-& NIJVERHEIDSLEERG.

Other related companies as VANDENEUCKER K/ NICELEM: ABDESSELAM AKHRIF | Gallo-Romeinse Wijnkelder | HEILIG HART-BOVENBOUW 1 | Verfhuis ('t) | VAK-& NIJVERHEIDSLEERG.

VANDENEUCKER K/ NICELEM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENEUCKER K/ NICELEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09972534179. Het bedrijf VANDENEUCKER K/ NICELEM bevindt zich op het adres: Rue Jette Faulx 17; 5651; Walcourt (Thy-le-Ch?teau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in VANDENEUCKER K/ NICELEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENEUCKER K/ NICELEM is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENEUCKER K/ NICELEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENEUCKER K/ NICELEM, openstaande posities, locatie van VANDENEUCKER K/ NICELEM op de kaart.

VANDENEUCKER K/ NICELEM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENEUCKER K/ NICELEM, company assigned to the tax number BE09972534179. The company VANDENEUCKER K/ NICELEM is located at the address: Rue Jette Faulx 17; 5651; Walcourt (Thy-le-Ch?teau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Home nursing. Products created in VANDENEUCKER K/ NICELEM were not found.
The main activity of VANDENEUCKER K/ NICELEM is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENEUCKER K/ NICELEM is not available. You also can look at reviews of VANDENEUCKER K/ NICELEM, open positions, location of VANDENEUCKER K/ NICELEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENEUCKER K/ NICELEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENEUCKER K/ NICELEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENEUCKER K/ NICELEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENEUCKER K/ NICELEM, employees, financial statistics.