Vanbetsbrugge Marleen

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Vanbetsbrugge Marleen
Private companiesHealth Services • Vanbetsbrugge Marleen

Contactgegevens Vanbetsbrugge Marleen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanbetsbrugge Marleen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanbetsbrugge Marleen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijkseweg 325; 8791; Waregem (Beveren-Leie), België

Telefoon (phone): 056 71 73 21; 0475 90 70 00 (+32-056 71 73 21; 0475 90 70 00) 056 71 73 21; 0475 90 70 00 (+32-056 71 73 21; 0475 90 70 00)

Fax (fax): 056 71 73 21 (+32-056 71 73 21) 056 71 73 21 (+32-056 71 73 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanbetsbrugge Marleen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanbetsbrugge Marleen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanbetsbrugge Marleen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanbetsbrugge Marleen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanbetsbrugge Marleen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanbetsbrugge Marleen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanbetsbrugge Marleen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanbetsbrugge Marleen
Products information Vanbetsbrugge Marleen

BTW identificatienummer (tax): BE01591888427
Ondernemingsnummer: 4496398925
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Vanbetsbrugge Marleen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanbetsbrugge Marleen
(Get full report from official database of BE for Vanbetsbrugge Marleen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanbetsbrugge Marleen
Addition kinds of activities for Vanbetsbrugge Marleen

201302. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
35780101. Boekhoudmachines, operator-tempo | Accounting machines, operator-paced
38619901. Densitometers | Densitometers
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)

Werken bij Vanbetsbrugge Marleen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanbetsbrugge Marleen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanbetsbrugge Marleen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanbetsbrugge Marleen. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Olmen, Meerhout en/of Mol indien vervoer geen probleem is.

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

Zoek naar antwoorden van Vanbetsbrugge Marleen in sociale netwerken
Look for responds of Vanbetsbrugge Marleen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanbetsbrugge Marleen. Laat een reactie achter voor Vanbetsbrugge Marleen. Vanbetsbrugge Marleen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanbetsbrugge Marleen. Leave a respond for Vanbetsbrugge Marleen. Vanbetsbrugge Marleen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanbetsbrugge Marleen op de google maps. Adres en contacten Vanbetsbrugge Marleen
Location of Vanbetsbrugge Marleen on the google maps. Address and contacts of Vanbetsbrugge Marleen

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanbetsbrugge Marleen Vanbetsbrugge Marleen: COIFFURE PHILOMENE | Henrotte S | INES WOUTERS | HUIS GEVAERT | FRITERIE DU STADE

Other related companies as Vanbetsbrugge Marleen: COIFFURE PHILOMENE | Henrotte S | INES WOUTERS | HUIS GEVAERT | FRITERIE DU STADE

Vanbetsbrugge Marleen is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanbetsbrugge Marleen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01591888427. Het bedrijf Vanbetsbrugge Marleen bevindt zich op het adres: Kortrijkseweg 325; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Vanbetsbrugge Marleen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanbetsbrugge Marleen is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanbetsbrugge Marleen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanbetsbrugge Marleen, openstaande posities, locatie van Vanbetsbrugge Marleen op de kaart.

Vanbetsbrugge Marleen is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanbetsbrugge Marleen, company assigned to the tax number BE01591888427. The company Vanbetsbrugge Marleen is located at the address: Kortrijkseweg 325; 8791; Waregem (Beveren-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in Vanbetsbrugge Marleen were not found.
The main activity of Vanbetsbrugge Marleen is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanbetsbrugge Marleen is not available. You also can look at reviews of Vanbetsbrugge Marleen, open positions, location of Vanbetsbrugge Marleen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanbetsbrugge Marleen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanbetsbrugge Marleen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanbetsbrugge Marleen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanbetsbrugge Marleen, employees, financial statistics.