Van Der Meiren Karoline

Contactgegevens Van Der Meiren Karoline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Meiren Karoline: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Meiren Karoline

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 24; 9630; Zwalm (Hundelgem), België

Telefoon (phone): 055 49 72 29; 0475 70 56 83 (+32-055 49 72 29; 0475 70 56 83) 055 49 72 29; 0475 70 56 83 (+32-055 49 72 29; 0475 70 56 83)

Fax (fax): 055 49 72 29 (+32-055 49 72 29) 055 49 72 29 (+32-055 49 72 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Meiren Karoline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Meiren Karoline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Meiren Karoline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Meiren Karoline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Meiren Karoline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Meiren Karoline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Meiren Karoline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Meiren Karoline
Products information Van Der Meiren Karoline

BTW identificatienummer (tax): BE08849731445
Ondernemingsnummer: 5374481201
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Der Meiren Karoline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Meiren Karoline
(Get full report from official database of BE for Van Der Meiren Karoline)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Meiren Karoline
Addition kinds of activities for Van Der Meiren Karoline

7384. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
01749900. Citrusvruchten, nec | Citrus fruits, nec
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder

Werken bij Van Der Meiren Karoline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Meiren Karoline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Meiren Karoline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Meiren Karoline. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van Van Der Meiren Karoline in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Meiren Karoline in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Meiren Karoline. Laat een reactie achter voor Van Der Meiren Karoline. Van Der Meiren Karoline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Meiren Karoline. Leave a respond for Van Der Meiren Karoline. Van Der Meiren Karoline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Meiren Karoline op de google maps. Adres en contacten Van Der Meiren Karoline
Location of Van Der Meiren Karoline on the google maps. Address and contacts of Van Der Meiren Karoline

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Meiren Karoline Van Der Meiren Karoline: FILIP CLAEYS | HUBERT DE SUTTER | C?LINE DEMEIRE | INTERMARCH? | CARROSSERIE DE WATERLOO

Other related companies as Van Der Meiren Karoline: FILIP CLAEYS | HUBERT DE SUTTER | C?LINE DEMEIRE | INTERMARCH? | CARROSSERIE DE WATERLOO

Van Der Meiren Karoline is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Meiren Karoline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08849731445. Het bedrijf Van Der Meiren Karoline bevindt zich op het adres: Kerkstraat 24; 9630; Zwalm (Hundelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Van Der Meiren Karoline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Meiren Karoline is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Meiren Karoline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Meiren Karoline, openstaande posities, locatie van Van Der Meiren Karoline op de kaart.

Van Der Meiren Karoline is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Meiren Karoline, company assigned to the tax number BE08849731445. The company Van Der Meiren Karoline is located at the address: Kerkstraat 24; 9630; Zwalm (Hundelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in Van Der Meiren Karoline were not found.
The main activity of Van Der Meiren Karoline is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Meiren Karoline is not available. You also can look at reviews of Van Der Meiren Karoline, open positions, location of Van Der Meiren Karoline on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Meiren Karoline, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Meiren Karoline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Meiren Karoline, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Meiren Karoline, employees, financial statistics.