Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL

Contactgegevens Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Dewandre 40; 4650; Herve, België

Telefoon (phone): 087 69 29 51; 087 69 33 19 (+32-087 69 29 51; 087 69 33 19) 087 69 29 51; 087 69 33 19 (+32-087 69 29 51; 087 69 33 19)

Fax (fax): 087 69 29 59 (+32-087 69 29 59) 087 69 29 59 (+32-087 69 29 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL
Products information Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE06732116699
Ondernemingsnummer: 6792266845
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL
(Get full report from official database of BE for Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL
Addition kinds of activities for Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL

2655. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
20529915. Soda crackers | Soda crackers
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc
70110402. Motor Inn | Motor inn
79990500. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services

Werken bij Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LILLY FOODS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Laat een reactie achter voor Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Leave a respond for Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL. Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL op de google maps. Adres en contacten Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL
Location of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL on the google maps. Address and contacts of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL: ABN AMRO | PELTZER & FILS SA | ROGER MARAITE | Myldes NV | STORME BIKES

Other related companies as Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL: ABN AMRO | PELTZER & FILS SA | ROGER MARAITE | Myldes NV | STORME BIKES

Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06732116699. Het bedrijf Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL bevindt zich op het adres: Avenue Dewandre 40; 4650; Herve. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, openstaande posities, locatie van Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL op de kaart.

Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, company assigned to the tax number BE06732116699. The company Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL is located at the address: Avenue Dewandre 40; 4650; Herve. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL were not found.
The main activity of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL is not available. You also can look at reviews of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, open positions, location of Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Service Maintien à Domicile C.P.A.S. de Herve ASBL, employees, financial statistics.