SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK
Private companiesSocial Services • SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK

Contactgegevens SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Rogier 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 79 79; 0475 32 26 49 (+32-02 241 79 79; 0475 32 26 49) 02 241 79 79; 0475 32 26 49 (+32-02 241 79 79; 0475 32 26 49)

Fax (fax): +32 (84) 609-75-86 +32 (84) 609-75-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK
Products information SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE05403045654
Ondernemingsnummer: 6642028808
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 336,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK
(Get full report from official database of BE for SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK
Addition kinds of activities for SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK

201399. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
32639905. Servies, huishoudelijk en commercieel: besmettelijk | Tableware, household and commercial: semivitreous
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
72990501. Banketzaal faciliteiten | Banquet hall facilities
79930301. Amusementshal | Amusement arcade
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • VERANTWOORDELIJKE INDUSTRIËLE REINIGING ELEKTRISCHE EN MECHANISCHE KENNIS (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Je staat in voor een goede operationele opvolging van het productieproces van de recyclage    van zand, slib en verontreinigde gronden. · Je streeft naar een continue verbetering van het productieproces · Je hebt grote aandacht voor de kwaliteit van de eindproducten zoals gewassen zand en    slibfractie. · Je coördineert en stuurt je personeel · Je stuurt de technieker aan bij het preventief en curatief onderhoud van de installaties in de                grondreiniging en waterzuivering (zowel elektrisch als mechanisch). Je zorgt dat door goed      onderhoud machines operationeel blijven. De eindverantwoordelijkheid van de mechanische      en elektronische aspecten vallen onder uw bevoegdheid. · Je rapporteert aan afdelingshoofd GRC en directie

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (deeltijds - zelf te kiezen) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

Zoek naar antwoorden van SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. Laat een reactie achter voor SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. Leave a respond for SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK. SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK op de google maps. Adres en contacten SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK
Location of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK on the google maps. Address and contacts of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK: VAN DEN BROECK | Lindeke ('t) | Criel Craftstudio | Clinilabo Antwerpen | THIERRY FRANKIN

Other related companies as SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK: VAN DEN BROECK | Lindeke ('t) | Criel Craftstudio | Clinilabo Antwerpen | THIERRY FRANKIN

SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05403045654. Het bedrijf SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK bevindt zich op het adres: Avenue Rogier 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 336,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, openstaande posities, locatie van SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK op de kaart.

SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, company assigned to the tax number BE05403045654. The company SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK is located at the address: Avenue Rogier 43; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 336,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK were not found.
The main activity of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK is not available. You also can look at reviews of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, open positions, location of SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE COMMUNAL DE SOINS A DOMICILE DE SCHAERBEEK, employees, financial statistics.