Rossetto-Delrue

Contactgegevens Rossetto-Delrue: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rossetto-Delrue: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rossetto-Delrue

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue L. Couvreur 24; 7333; Saint-Ghislain (Tertre), België

Telefoon (phone): 065 52 01 09; 0477 57 06 25 (+32-065 52 01 09; 0477 57 06 25) 065 52 01 09; 0477 57 06 25 (+32-065 52 01 09; 0477 57 06 25)

Fax (fax): 065 63 49 29; 065 52 01 09 (+32-065 63 49 29; 065 52 01 09) 065 63 49 29; 065 52 01 09 (+32-065 63 49 29; 065 52 01 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rossetto-Delrue: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rossetto-Delrue"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rossetto-Delrue"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rossetto-Delrue, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rossetto-Delrue. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rossetto-Delrue, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rossetto-Delrue. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rossetto-Delrue
Products information Rossetto-Delrue

BTW identificatienummer (tax): BE07740386962
Ondernemingsnummer: 7166625976
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Chiropodists; Pedicure

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rossetto-Delrue
(Get full report from official database of BE for Rossetto-Delrue)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rossetto-Delrue
Addition kinds of activities for Rossetto-Delrue

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
704101. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
35539915. Sjaalmachines, houtbewerking | Scarfing machines, woodworking
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
84120000. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries

Werken bij Rossetto-Delrue: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rossetto-Delrue: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rossetto-Delrue. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rossetto-Delrue. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Poetshulp Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Jobstudent (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

Zoek naar antwoorden van Rossetto-Delrue in sociale netwerken
Look for responds of Rossetto-Delrue in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rossetto-Delrue. Laat een reactie achter voor Rossetto-Delrue. Rossetto-Delrue bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rossetto-Delrue. Leave a respond for Rossetto-Delrue. Rossetto-Delrue on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rossetto-Delrue op de google maps. Adres en contacten Rossetto-Delrue
Location of Rossetto-Delrue on the google maps. Address and contacts of Rossetto-Delrue

Andere gerelateerde bedrijven als come Rossetto-Delrue Rossetto-Delrue: ANNE LEGROS | B.T.V.C. sa-BUREAU TECHNIQUE DE VENTILATION & CLIMATISATION sa | DANNY DE BEUKELAER | ALFONS HAESEN | PIET ASNONG

Other related companies as Rossetto-Delrue: ANNE LEGROS | B.T.V.C. sa-BUREAU TECHNIQUE DE VENTILATION & CLIMATISATION sa | DANNY DE BEUKELAER | ALFONS HAESEN | PIET ASNONG

Rossetto-Delrue is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rossetto-Delrue, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07740386962. Het bedrijf Rossetto-Delrue bevindt zich op het adres: Rue L. Couvreur 24; 7333; Saint-Ghislain (Tertre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Home nursing. Lijst met producten zijn Chiropodists; Pedicure.
De hoofdactiviteit van Rossetto-Delrue is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rossetto-Delrue is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rossetto-Delrue, openstaande posities, locatie van Rossetto-Delrue op de kaart.

Rossetto-Delrue is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rossetto-Delrue, company assigned to the tax number BE07740386962. The company Rossetto-Delrue is located at the address: Rue L. Couvreur 24; 7333; Saint-Ghislain (Tertre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 280,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Home nursing. List of products are Chiropodists; Pedicure.
The main activity of Rossetto-Delrue is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Rossetto-Delrue is not available. You also can look at reviews of Rossetto-Delrue, open positions, location of Rossetto-Delrue on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rossetto-Delrue, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rossetto-Delrue, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rossetto-Delrue, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rossetto-Delrue, employees, financial statistics.