KORTLEVEN MARLEEN BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • KORTLEVEN MARLEEN BVBA
Private companiesInsurance Carriers • KORTLEVEN MARLEEN BVBA

Contactgegevens KORTLEVEN MARLEEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORTLEVEN MARLEEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORTLEVEN MARLEEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoorstraat 117; 3631; Maasmechelen (Uikhoven), België

Telefoon (phone): 0475 58 76 12; 089 71 76 12 (+32-0475 58 76 12; 089 71 76 12) 0475 58 76 12; 089 71 76 12 (+32-0475 58 76 12; 089 71 76 12)

Fax (fax): +32 (13) 410-24-48 +32 (13) 410-24-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORTLEVEN MARLEEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORTLEVEN MARLEEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORTLEVEN MARLEEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORTLEVEN MARLEEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORTLEVEN MARLEEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORTLEVEN MARLEEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORTLEVEN MARLEEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORTLEVEN MARLEEN BVBA
Products information KORTLEVEN MARLEEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05708465576
Ondernemingsnummer: 6551940917
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in KORTLEVEN MARLEEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORTLEVEN MARLEEN BVBA
(Get full report from official database of BE for KORTLEVEN MARLEEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORTLEVEN MARLEEN BVBA
Addition kinds of activities for KORTLEVEN MARLEEN BVBA

514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
42269904. Lumber terminal (opslag voor verhuur) | Lumber terminal (storage for hire)
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
50840204. Textielmachines en apparatuur | Textile machinery and equipment

Werken bij KORTLEVEN MARLEEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORTLEVEN MARLEEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORTLEVEN MARLEEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORTLEVEN MARLEEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Student winkelbediende charcuterie Schoten (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Schoten? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Junior Transport Planner - Dynamisch bedrijf (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote logistieke speler in Stabroek, zijn wij op zoek naar een Junior Transport Planner. In deze boeiende functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en planning van transporten. Concreet: - Na een opleidingsperiode ben jij verantwoordelijk voor de planning en coördinatie van de lokale doktransporten. - Je onderhoudt contact met andere departementen. - Denk/handel je voortdurend in functie van de klant. - Je werkt in teamverband.

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

Zoek naar antwoorden van KORTLEVEN MARLEEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KORTLEVEN MARLEEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORTLEVEN MARLEEN BVBA. Laat een reactie achter voor KORTLEVEN MARLEEN BVBA. KORTLEVEN MARLEEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORTLEVEN MARLEEN BVBA. Leave a respond for KORTLEVEN MARLEEN BVBA. KORTLEVEN MARLEEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORTLEVEN MARLEEN BVBA op de google maps. Adres en contacten KORTLEVEN MARLEEN BVBA
Location of KORTLEVEN MARLEEN BVBA on the google maps. Address and contacts of KORTLEVEN MARLEEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KORTLEVEN MARLEEN BVBA KORTLEVEN MARLEEN BVBA: ERIK VANDEPUT | Poppe E | CORDS LA FOURMI SA | B.E.I. | MAVA BODEMONDERZOEK/ MILIEU-ADVIES NV

Other related companies as KORTLEVEN MARLEEN BVBA: ERIK VANDEPUT | Poppe E | CORDS LA FOURMI SA | B.E.I. | MAVA BODEMONDERZOEK/ MILIEU-ADVIES NV

KORTLEVEN MARLEEN BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KORTLEVEN MARLEEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05708465576. Het bedrijf KORTLEVEN MARLEEN BVBA bevindt zich op het adres: Schoorstraat 117; 3631; Maasmechelen (Uikhoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in KORTLEVEN MARLEEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KORTLEVEN MARLEEN BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORTLEVEN MARLEEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORTLEVEN MARLEEN BVBA, openstaande posities, locatie van KORTLEVEN MARLEEN BVBA op de kaart.

KORTLEVEN MARLEEN BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is KORTLEVEN MARLEEN BVBA, company assigned to the tax number BE05708465576. The company KORTLEVEN MARLEEN BVBA is located at the address: Schoorstraat 117; 3631; Maasmechelen (Uikhoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Home nursing. Products created in KORTLEVEN MARLEEN BVBA were not found.
The main activity of KORTLEVEN MARLEEN BVBA is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KORTLEVEN MARLEEN BVBA is not available. You also can look at reviews of KORTLEVEN MARLEEN BVBA, open positions, location of KORTLEVEN MARLEEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORTLEVEN MARLEEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORTLEVEN MARLEEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORTLEVEN MARLEEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORTLEVEN MARLEEN BVBA, employees, financial statistics.