JERONNEZ MARTINE

Particuliere bedrijvenBosbouw • JERONNEZ MARTINE
Private companiesForestry • JERONNEZ MARTINE

Contactgegevens JERONNEZ MARTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JERONNEZ MARTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JERONNEZ MARTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Louis 82; 7370; Dour, België

Telefoon (phone): 065 69 02 84 (+32-065 69 02 84) 065 69 02 84 (+32-065 69 02 84)

Fax (fax): 065 69 02 84 (+32-065 69 02 84) 065 69 02 84 (+32-065 69 02 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JERONNEZ MARTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JERONNEZ MARTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JERONNEZ MARTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JERONNEZ MARTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JERONNEZ MARTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JERONNEZ MARTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JERONNEZ MARTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JERONNEZ MARTINE
Products information JERONNEZ MARTINE

BTW identificatienummer (tax): BE09607238769
Ondernemingsnummer: 5523345947
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JERONNEZ MARTINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JERONNEZ MARTINE
(Get full report from official database of BE for JERONNEZ MARTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JERONNEZ MARTINE
Addition kinds of activities for JERONNEZ MARTINE

514202. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
22580303. Netting, breien | Netting, knit
34790000. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators

Werken bij JERONNEZ MARTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JERONNEZ MARTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JERONNEZ MARTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JERONNEZ MARTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

Zoek naar antwoorden van JERONNEZ MARTINE in sociale netwerken
Look for responds of JERONNEZ MARTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JERONNEZ MARTINE. Laat een reactie achter voor JERONNEZ MARTINE. JERONNEZ MARTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JERONNEZ MARTINE. Leave a respond for JERONNEZ MARTINE. JERONNEZ MARTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JERONNEZ MARTINE op de google maps. Adres en contacten JERONNEZ MARTINE
Location of JERONNEZ MARTINE on the google maps. Address and contacts of JERONNEZ MARTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come JERONNEZ MARTINE JERONNEZ MARTINE: MINIGOLF RIVIERENHOF | JONGENELEN | JW RACING | Van Engelen E | Verbeken L

Other related companies as JERONNEZ MARTINE: MINIGOLF RIVIERENHOF | JONGENELEN | JW RACING | Van Engelen E | Verbeken L

JERONNEZ MARTINE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JERONNEZ MARTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09607238769. Het bedrijf JERONNEZ MARTINE bevindt zich op het adres: Rue Saint-Louis 82; 7370; Dour. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in JERONNEZ MARTINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JERONNEZ MARTINE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JERONNEZ MARTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JERONNEZ MARTINE, openstaande posities, locatie van JERONNEZ MARTINE op de kaart.

JERONNEZ MARTINE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JERONNEZ MARTINE, company assigned to the tax number BE09607238769. The company JERONNEZ MARTINE is located at the address: Rue Saint-Louis 82; 7370; Dour. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in JERONNEZ MARTINE were not found.
The main activity of JERONNEZ MARTINE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JERONNEZ MARTINE is not available. You also can look at reviews of JERONNEZ MARTINE, open positions, location of JERONNEZ MARTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JERONNEZ MARTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JERONNEZ MARTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JERONNEZ MARTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JERONNEZ MARTINE, employees, financial statistics.