Huygens Rene Thuiszorg

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Huygens Rene Thuiszorg
Private companiesCoal Mining • Huygens Rene Thuiszorg

Contactgegevens Huygens Rene Thuiszorg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huygens Rene Thuiszorg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huygens Rene Thuiszorg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oxdonkstraat 5; 1880; Kapelle-op-den-Bos, België

Telefoon (phone): 015 71 53 83; 0477 44 81 40 (+32-015 71 53 83; 0477 44 81 40) 015 71 53 83; 0477 44 81 40 (+32-015 71 53 83; 0477 44 81 40)

Fax (fax): +32 (71) 518-71-91 +32 (71) 518-71-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huygens Rene Thuiszorg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huygens Rene Thuiszorg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huygens Rene Thuiszorg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huygens Rene Thuiszorg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huygens Rene Thuiszorg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huygens Rene Thuiszorg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huygens Rene Thuiszorg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huygens Rene Thuiszorg
Products information Huygens Rene Thuiszorg

BTW identificatienummer (tax): BE09806915283
Ondernemingsnummer: 5229736328
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Huygens Rene Thuiszorg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huygens Rene Thuiszorg
(Get full report from official database of BE for Huygens Rene Thuiszorg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huygens Rene Thuiszorg
Addition kinds of activities for Huygens Rene Thuiszorg

103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
273200. Boeken afdrukken | Book printing
10619902. Columbiet mijnbouw | Columbite mining
32510000. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns

Werken bij Huygens Rene Thuiszorg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huygens Rene Thuiszorg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huygens Rene Thuiszorg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huygens Rene Thuiszorg. Looking for open vacancies in other companies

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Huygens Rene Thuiszorg in sociale netwerken
Look for responds of Huygens Rene Thuiszorg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huygens Rene Thuiszorg. Laat een reactie achter voor Huygens Rene Thuiszorg. Huygens Rene Thuiszorg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huygens Rene Thuiszorg. Leave a respond for Huygens Rene Thuiszorg. Huygens Rene Thuiszorg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huygens Rene Thuiszorg op de google maps. Adres en contacten Huygens Rene Thuiszorg
Location of Huygens Rene Thuiszorg on the google maps. Address and contacts of Huygens Rene Thuiszorg

Andere gerelateerde bedrijven als come Huygens Rene Thuiszorg Huygens Rene Thuiszorg: Roelant Robin BVBA | DEN ARTIEST | D.D.P. FINANCE SPRL | VISIOPTIC J.P. RENARDY | Videomanie

Other related companies as Huygens Rene Thuiszorg: Roelant Robin BVBA | DEN ARTIEST | D.D.P. FINANCE SPRL | VISIOPTIC J.P. RENARDY | Videomanie

Huygens Rene Thuiszorg is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huygens Rene Thuiszorg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09806915283. Het bedrijf Huygens Rene Thuiszorg bevindt zich op het adres: Oxdonkstraat 5; 1880; Kapelle-op-den-Bos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Huygens Rene Thuiszorg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huygens Rene Thuiszorg is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huygens Rene Thuiszorg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huygens Rene Thuiszorg, openstaande posities, locatie van Huygens Rene Thuiszorg op de kaart.

Huygens Rene Thuiszorg is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huygens Rene Thuiszorg, company assigned to the tax number BE09806915283. The company Huygens Rene Thuiszorg is located at the address: Oxdonkstraat 5; 1880; Kapelle-op-den-Bos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Home nursing. Products created in Huygens Rene Thuiszorg were not found.
The main activity of Huygens Rene Thuiszorg is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Huygens Rene Thuiszorg is not available. You also can look at reviews of Huygens Rene Thuiszorg, open positions, location of Huygens Rene Thuiszorg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huygens Rene Thuiszorg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huygens Rene Thuiszorg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huygens Rene Thuiszorg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huygens Rene Thuiszorg, employees, financial statistics.