Francq Axelle SPRL

Contactgegevens Francq Axelle SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Francq Axelle SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Francq Axelle SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 17; 6180; Courcelles, België

Telefoon (phone): 071 45 56 50; 0477 67 20 52 (+32-071 45 56 50; 0477 67 20 52) 071 45 56 50; 0477 67 20 52 (+32-071 45 56 50; 0477 67 20 52)

Fax (fax): +32 (68) 307-63-75 +32 (68) 307-63-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Francq Axelle SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Francq Axelle SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Francq Axelle SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Francq Axelle SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Francq Axelle SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Francq Axelle SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Francq Axelle SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Francq Axelle SPRL
Products information Francq Axelle SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03376892089
Ondernemingsnummer: 2602081298
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Francq Axelle SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Francq Axelle SPRL
(Get full report from official database of BE for Francq Axelle SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Francq Axelle SPRL
Addition kinds of activities for Francq Axelle SPRL

33579905. Bouw draad en kabel, nonferrous | Building wire and cable, nonferrous
35630101. Bandenpompen, hand of compressor bediend | Tire inflators, hand or compressor operated
51129904. enveloppen | Envelopes
51310104. Beklede stoffen | Coated fabrics
63110103. Broederlijke beschermende verenigingen | Fraternal protective associations
82490300. Medische opleidingsdiensten | Medical training services

Werken bij Francq Axelle SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Francq Axelle SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Francq Axelle SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Francq Axelle SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Allround tweetalig bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de energie sector zijn we op zoek naar een Allround meertalig bediende. Je bent verantwoordelijk voor het volgend takenpakket. Customer Service: je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle klantvragen en voert hierbij alle communicatie met klanten uit. Sales Support: Je ondersteunt de sales afdeling met allerhande administratieve taken door onder andere het maken van offertes. Debiteurenbeheer Je bent de schakel tusse de klant en de interne afdelingen met als doel een optimale dienstverlening naar de klant. Daarnaast draag je actief bij in het realiseren van de verkoop- en klantentevredenheidsdoelstellingen.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Francq Axelle SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Francq Axelle SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Francq Axelle SPRL. Laat een reactie achter voor Francq Axelle SPRL. Francq Axelle SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Francq Axelle SPRL. Leave a respond for Francq Axelle SPRL. Francq Axelle SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Francq Axelle SPRL op de google maps. Adres en contacten Francq Axelle SPRL
Location of Francq Axelle SPRL on the google maps. Address and contacts of Francq Axelle SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Francq Axelle SPRL Francq Axelle SPRL: VAN POELVOORDE | MAISON EMBUSCADE | ERASMUS FIDUCIARE | Vergote Luc | BIO-TRON B.V.B.A.

Other related companies as Francq Axelle SPRL: VAN POELVOORDE | MAISON EMBUSCADE | ERASMUS FIDUCIARE | Vergote Luc | BIO-TRON B.V.B.A.

Francq Axelle SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Francq Axelle SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03376892089. Het bedrijf Francq Axelle SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 17; 6180; Courcelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 180,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Francq Axelle SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Francq Axelle SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Francq Axelle SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Francq Axelle SPRL, openstaande posities, locatie van Francq Axelle SPRL op de kaart.

Francq Axelle SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Francq Axelle SPRL, company assigned to the tax number BE03376892089. The company Francq Axelle SPRL is located at the address: Rue des Combattants 17; 6180; Courcelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 180,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Home nursing. Products created in Francq Axelle SPRL were not found.
The main activity of Francq Axelle SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Francq Axelle SPRL is not available. You also can look at reviews of Francq Axelle SPRL, open positions, location of Francq Axelle SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Francq Axelle SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Francq Axelle SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Francq Axelle SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Francq Axelle SPRL, employees, financial statistics.