BIO-TRON B.V.B.A.

Contactgegevens BIO-TRON B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIO-TRON B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIO-TRON B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): lichtenboslaan 4, OLMEN, ANTWERPEN B-2491, België

Telefoon (phone): 32 14 308044 32 14 308044

Fax (fax): +32 (69) 584-66-57 +32 (69) 584-66-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIO-TRON B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIO-TRON B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIO-TRON B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIO-TRON B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIO-TRON B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIO-TRON B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIO-TRON B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIO-TRON B.V.B.A.
Products information BIO-TRON B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02418884277
Ondernemingsnummer: 7093292236
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 533,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BIO-TRON B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIO-TRON B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for BIO-TRON B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIO-TRON B.V.B.A.
Addition kinds of activities for BIO-TRON B.V.B.A.

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
594199. Sportartikelen en fietswinkels, niet inbegrepen | Sporting goods and bicycle shops, nec
20910315. Vis, gerookt | Fish, smoked
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
25910202. Microblinds | Micro blinds
30890318. Spuiten, kunststof en glasvezel versterkt | Spouting, plastics and glass fiber reinforced
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
86610109. Christelijke wetenschaps kerk | Christian science church

Werken bij BIO-TRON B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIO-TRON B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIO-TRON B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIO-TRON B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier in de bouw (M/V) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je klantvriendelijk? Kan je op zelfstandig werken? Heb je ervaring als magazijnier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Pakketten of goederen sorteren en verdelen volgens de aanwijzingen (codering, formaat, gewicht, aantal, ...) Goederen laden/lossen Administratie en documentenbeheer uitvoeren Laden en lossen van goederen of producten De werkzone reinigen en opruimen De kenmerken van de goederen identificeren, De goederen per categorie tellen Beschadigde of ontbrekende producten markeren en melden Pakketten, materialen, goederen, ... verplaatsen en rangschikken

 • Packer twee ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

 • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

 • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

 • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

  Regio: BOUWEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

 • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

 • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

 • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

Zoek naar antwoorden van BIO-TRON B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of BIO-TRON B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIO-TRON B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor BIO-TRON B.V.B.A.. BIO-TRON B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIO-TRON B.V.B.A.. Leave a respond for BIO-TRON B.V.B.A.. BIO-TRON B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIO-TRON B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten BIO-TRON B.V.B.A.
Location of BIO-TRON B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of BIO-TRON B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BIO-TRON B.V.B.A. BIO-TRON B.V.B.A.: ETABLISSEMENTS LIBOTTE SPRL | SENTA DEPUYDT | DESTINE | JOHAN DE PAEPE | Erik L.F. Verdeyen

Other related companies as BIO-TRON B.V.B.A.: ETABLISSEMENTS LIBOTTE SPRL | SENTA DEPUYDT | DESTINE | JOHAN DE PAEPE | Erik L.F. Verdeyen

BIO-TRON B.V.B.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIO-TRON B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02418884277. Het bedrijf BIO-TRON B.V.B.A. bevindt zich op het adres: lichtenboslaan 4, OLMEN, ANTWERPEN B-2491. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 533,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BIO-TRON B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIO-TRON B.V.B.A. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIO-TRON B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIO-TRON B.V.B.A., openstaande posities, locatie van BIO-TRON B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIO-TRON B.V.B.A. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIO-TRON B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02418884277. The company BIO-TRON B.V.B.A. is located at the address: lichtenboslaan 4, OLMEN, ANTWERPEN B-2491. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 533,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BIO-TRON B.V.B.A. were not found.
The main activity of BIO-TRON B.V.B.A. is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BIO-TRON B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of BIO-TRON B.V.B.A., open positions, location of BIO-TRON B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIO-TRON B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIO-TRON B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIO-TRON B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIO-TRON B.V.B.A., employees, financial statistics.