Dirckx R

Contactgegevens Dirckx R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirckx R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirckx R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verboekt 177; 2430; Laakdal (Forest), België

Telefoon (phone): 013 66 86 04 (+32-013 66 86 04) 013 66 86 04 (+32-013 66 86 04)

Fax (fax): +32 (51) 889-84-62 +32 (51) 889-84-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirckx R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirckx R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirckx R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirckx R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirckx R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirckx R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirckx R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirckx R
Products information Dirckx R

BTW identificatienummer (tax): BE06841156005
Ondernemingsnummer: 7609924316
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Dirckx R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirckx R
(Get full report from official database of BE for Dirckx R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirckx R
Addition kinds of activities for Dirckx R

573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
35779907. Input / output apparatuur, computer | Input/output equipment, computer
38420402. Armbanden, elastisch | Braces, elastic
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij Dirckx R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirckx R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirckx R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirckx R. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van Dirckx R in sociale netwerken
Look for responds of Dirckx R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirckx R. Laat een reactie achter voor Dirckx R. Dirckx R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirckx R. Leave a respond for Dirckx R. Dirckx R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirckx R op de google maps. Adres en contacten Dirckx R
Location of Dirckx R on the google maps. Address and contacts of Dirckx R

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirckx R Dirckx R: KBC | GRAFE LECOCQ ET FILS | Feryn | Vandenwijngaert S | Salt

Other related companies as Dirckx R: KBC | GRAFE LECOCQ ET FILS | Feryn | Vandenwijngaert S | Salt

Dirckx R is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirckx R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06841156005. Het bedrijf Dirckx R bevindt zich op het adres: Verboekt 177; 2430; Laakdal (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Dirckx R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirckx R is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirckx R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirckx R, openstaande posities, locatie van Dirckx R op de kaart.

Dirckx R is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirckx R, company assigned to the tax number BE06841156005. The company Dirckx R is located at the address: Verboekt 177; 2430; Laakdal (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Home nursing. Products created in Dirckx R were not found.
The main activity of Dirckx R is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirckx R is not available. You also can look at reviews of Dirckx R, open positions, location of Dirckx R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirckx R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirckx R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirckx R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirckx R, employees, financial statistics.