Devos C

Contactgegevens Devos C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devos C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devos C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krawatenstraat 55-2; 3470; Kortenaken, België

Telefoon (phone): 011 58 25 52 (+32-011 58 25 52) 011 58 25 52 (+32-011 58 25 52)

Fax (fax): +32 (64) 561-43-74 +32 (64) 561-43-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devos C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devos C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devos C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devos C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devos C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devos C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devos C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devos C
Products information Devos C

BTW identificatienummer (tax): BE04427459716
Ondernemingsnummer: 4857849121
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Devos C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devos C
(Get full report from official database of BE for Devos C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devos C
Addition kinds of activities for Devos C

147903. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
37110304. Scoutwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Scout cars (motor vehicles), assembly of
72990301. Dating service | Dating service

Werken bij Devos C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devos C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devos C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devos C. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van Devos C in sociale netwerken
Look for responds of Devos C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devos C. Laat een reactie achter voor Devos C. Devos C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devos C. Leave a respond for Devos C. Devos C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devos C op de google maps. Adres en contacten Devos C
Location of Devos C on the google maps. Address and contacts of Devos C

Andere gerelateerde bedrijven als come Devos C Devos C: Gevaert André Electro BVBA | Karoo Interjeurs BVBA | EMMANUEL TONDREAU | VOUGA CONSTRUCT | BETTY COIFF'

Other related companies as Devos C: Gevaert André Electro BVBA | Karoo Interjeurs BVBA | EMMANUEL TONDREAU | VOUGA CONSTRUCT | BETTY COIFF'

Devos C is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devos C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04427459716. Het bedrijf Devos C bevindt zich op het adres: Krawatenstraat 55-2; 3470; Kortenaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Devos C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devos C is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devos C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devos C, openstaande posities, locatie van Devos C op de kaart.

Devos C is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devos C, company assigned to the tax number BE04427459716. The company Devos C is located at the address: Krawatenstraat 55-2; 3470; Kortenaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in Devos C were not found.
The main activity of Devos C is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Devos C is not available. You also can look at reviews of Devos C, open positions, location of Devos C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devos C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devos C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devos C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devos C, employees, financial statistics.