De Moerloze A

Contactgegevens De Moerloze A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Moerloze A: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Moerloze A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 116; 9450; Haaltert, België

Telefoon (phone): 053 83 76 67 (+32-053 83 76 67) 053 83 76 67 (+32-053 83 76 67)

Fax (fax): +32 (3) 988-89-22 +32 (3) 988-89-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Moerloze A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Moerloze A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Moerloze A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Moerloze A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Moerloze A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Moerloze A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Moerloze A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Moerloze A
Products information De Moerloze A

BTW identificatienummer (tax): BE02717437744
Ondernemingsnummer: 7223754882
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Moerloze A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Moerloze A
(Get full report from official database of BE for De Moerloze A)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Moerloze A
Addition kinds of activities for De Moerloze A

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
25210201. Boekenkasten, kantoor: hout | Bookcases, office: wood
26530204. Pads, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, solid fiber: made from purchased materials
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij De Moerloze A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Moerloze A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Moerloze A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Moerloze A. Looking for open vacancies in other companies

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van De Moerloze A in sociale netwerken
Look for responds of De Moerloze A in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Moerloze A. Laat een reactie achter voor De Moerloze A. De Moerloze A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Moerloze A. Leave a respond for De Moerloze A. De Moerloze A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Moerloze A op de google maps. Adres en contacten De Moerloze A
Location of De Moerloze A on the google maps. Address and contacts of De Moerloze A

Andere gerelateerde bedrijven als come De Moerloze A De Moerloze A: BAKKERIJ LYBAERT | l'Orange Blue | EXTRAZONE NINOVE | Distine | BANCONTACT-MISTER CASH

Other related companies as De Moerloze A: BAKKERIJ LYBAERT | l'Orange Blue | EXTRAZONE NINOVE | Distine | BANCONTACT-MISTER CASH

De Moerloze A is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Moerloze A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02717437744. Het bedrijf De Moerloze A bevindt zich op het adres: Stationsstraat 116; 9450; Haaltert. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in De Moerloze A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Moerloze A is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Moerloze A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Moerloze A, openstaande posities, locatie van De Moerloze A op de kaart.

De Moerloze A is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Moerloze A, company assigned to the tax number BE02717437744. The company De Moerloze A is located at the address: Stationsstraat 116; 9450; Haaltert. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Home nursing. Products created in De Moerloze A were not found.
The main activity of De Moerloze A is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Moerloze A is not available. You also can look at reviews of De Moerloze A, open positions, location of De Moerloze A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Moerloze A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Moerloze A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Moerloze A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Moerloze A, employees, financial statistics.