De Ceuster Lieve

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • De Ceuster Lieve
Private companiesMotion Pictures • De Ceuster Lieve

Contactgegevens De Ceuster Lieve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Ceuster Lieve: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Ceuster Lieve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baalsebaan 321; 3128; Tremelo (Baal), België

Telefoon (phone): 016 52 09 84 (+32-016 52 09 84) 016 52 09 84 (+32-016 52 09 84)

Fax (fax): +32 (12) 800-56-73 +32 (12) 800-56-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Ceuster Lieve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Ceuster Lieve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Ceuster Lieve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Ceuster Lieve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Ceuster Lieve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Ceuster Lieve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Ceuster Lieve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Ceuster Lieve
Products information De Ceuster Lieve

BTW identificatienummer (tax): BE01968444824
Ondernemingsnummer: 7161407470
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in De Ceuster Lieve zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Ceuster Lieve
(Get full report from official database of BE for De Ceuster Lieve)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Ceuster Lieve
Addition kinds of activities for De Ceuster Lieve

275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
503301. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
17410102. Behangmuurconstructie | Retaining wall construction
34639903. Automotive smeedstukken, nonferrous | Automotive forgings, nonferrous
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij De Ceuster Lieve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Ceuster Lieve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Ceuster Lieve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Ceuster Lieve. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Ploegtechnieker gevraagd (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende klanten van ons zoeken we een ploegtechnieker Je bent sterk in mechanica of elektriciteit maar je bezit wel een basis van het andere. Of je bent een krak in PLC-sturingen... Je wenst te werken in een bedrijf dat volop vernieuwd, oog heeft voor zijn technieker. Je wenst in ploegen te werken én je kon gisteren al starten? Dan zoeken wij jou!

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

Zoek naar antwoorden van De Ceuster Lieve in sociale netwerken
Look for responds of De Ceuster Lieve in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Ceuster Lieve. Laat een reactie achter voor De Ceuster Lieve. De Ceuster Lieve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Ceuster Lieve. Leave a respond for De Ceuster Lieve. De Ceuster Lieve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Ceuster Lieve op de google maps. Adres en contacten De Ceuster Lieve
Location of De Ceuster Lieve on the google maps. Address and contacts of De Ceuster Lieve

Andere gerelateerde bedrijven als come De Ceuster Lieve De Ceuster Lieve: FLORIS DRANKENDISCOUNT | Hugo | Jantjes Verjaardag | Margelle (La) | CHRISTOPHE DE BUCK

Other related companies as De Ceuster Lieve: FLORIS DRANKENDISCOUNT | Hugo | Jantjes Verjaardag | Margelle (La) | CHRISTOPHE DE BUCK

De Ceuster Lieve is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Ceuster Lieve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01968444824. Het bedrijf De Ceuster Lieve bevindt zich op het adres: Baalsebaan 321; 3128; Tremelo (Baal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in De Ceuster Lieve zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Ceuster Lieve is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Ceuster Lieve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Ceuster Lieve, openstaande posities, locatie van De Ceuster Lieve op de kaart.

De Ceuster Lieve is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Ceuster Lieve, company assigned to the tax number BE01968444824. The company De Ceuster Lieve is located at the address: Baalsebaan 321; 3128; Tremelo (Baal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Home nursing. Products created in De Ceuster Lieve were not found.
The main activity of De Ceuster Lieve is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Ceuster Lieve is not available. You also can look at reviews of De Ceuster Lieve, open positions, location of De Ceuster Lieve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Ceuster Lieve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Ceuster Lieve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Ceuster Lieve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Ceuster Lieve, employees, financial statistics.