DAILY-HOMECARE CV

Contactgegevens DAILY-HOMECARE CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAILY-HOMECARE CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAILY-HOMECARE CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Deschanel 86; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 0475 28 78 21 (+32-0475 28 78 21) 0475 28 78 21 (+32-0475 28 78 21)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAILY-HOMECARE CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAILY-HOMECARE CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAILY-HOMECARE CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAILY-HOMECARE CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAILY-HOMECARE CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAILY-HOMECARE CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAILY-HOMECARE CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAILY-HOMECARE CV
Products information DAILY-HOMECARE CV

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DAILY-HOMECARE CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAILY-HOMECARE CV
(Get full report from official database of BE for DAILY-HOMECARE CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAILY-HOMECARE CV
Addition kinds of activities for DAILY-HOMECARE CV

30530200. Inpak materiaal | Packing materials
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
38410211. Pelvimeters | Pelvimeters
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball

Werken bij DAILY-HOMECARE CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAILY-HOMECARE CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAILY-HOMECARE CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAILY-HOMECARE CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van DAILY-HOMECARE CV in sociale netwerken
Look for responds of DAILY-HOMECARE CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAILY-HOMECARE CV. Laat een reactie achter voor DAILY-HOMECARE CV. DAILY-HOMECARE CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAILY-HOMECARE CV. Leave a respond for DAILY-HOMECARE CV. DAILY-HOMECARE CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAILY-HOMECARE CV op de google maps. Adres en contacten DAILY-HOMECARE CV
Location of DAILY-HOMECARE CV on the google maps. Address and contacts of DAILY-HOMECARE CV

Andere gerelateerde bedrijven als come DAILY-HOMECARE CV DAILY-HOMECARE CV: DCT FINANCE | U.C.L.-D?PARTEMENT ARKE | Vanduffel Veerle | LINDA DE HERT | KEMPISCH MEUBEL

Other related companies as DAILY-HOMECARE CV: DCT FINANCE | U.C.L.-D?PARTEMENT ARKE | Vanduffel Veerle | LINDA DE HERT | KEMPISCH MEUBEL

DAILY-HOMECARE CV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAILY-HOMECARE CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf DAILY-HOMECARE CV bevindt zich op het adres: Avenue Paul Deschanel 86; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in DAILY-HOMECARE CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAILY-HOMECARE CV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAILY-HOMECARE CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAILY-HOMECARE CV, openstaande posities, locatie van DAILY-HOMECARE CV op de kaart.

DAILY-HOMECARE CV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAILY-HOMECARE CV, company assigned to the tax number BE02460906982. The company DAILY-HOMECARE CV is located at the address: Avenue Paul Deschanel 86; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Home nursing. Products created in DAILY-HOMECARE CV were not found.
The main activity of DAILY-HOMECARE CV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAILY-HOMECARE CV is not available. You also can look at reviews of DAILY-HOMECARE CV, open positions, location of DAILY-HOMECARE CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAILY-HOMECARE CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAILY-HOMECARE CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAILY-HOMECARE CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAILY-HOMECARE CV, employees, financial statistics.