KEMPISCH MEUBEL

Contactgegevens KEMPISCH MEUBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMPISCH MEUBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMPISCH MEUBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OLMSEBAAN 207; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14300050 (+32-14300050) 14300050 (+32-14300050)

Fax (fax): +32 (12) 363-98-25 +32 (12) 363-98-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMPISCH MEUBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMPISCH MEUBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMPISCH MEUBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMPISCH MEUBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMPISCH MEUBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMPISCH MEUBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMPISCH MEUBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMPISCH MEUBEL
Products information KEMPISCH MEUBEL

BTW identificatienummer (tax): BE08263061523
Ondernemingsnummer: 4058319091
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in KEMPISCH MEUBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meubelzaken, woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMPISCH MEUBEL
(Get full report from official database of BE for KEMPISCH MEUBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMPISCH MEUBEL
Addition kinds of activities for KEMPISCH MEUBEL

5661. Schoenenwinkels | Shoe stores
209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
603500. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
14590102. Clays (gemeenschappelijk) steengroeven | Clays (common) quarrying
22959903. Schaduwdoek, bekleed of geïmpregneerd | Shade cloth, coated or impregnated
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production

Werken bij KEMPISCH MEUBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMPISCH MEUBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMPISCH MEUBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMPISCH MEUBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Commercieel medewerker deeltijds (M/V) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een commercieel bediende om aan de slag te gaan in een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in gespoten isolatie en hellingsbeton. Je komt in contact met zowel particulieren als architecten, aannemers en bouwpromotoren. Je bent de contactpersoon voor de klanten en de prospecten. Je maakt offertes en je bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Daarnaast help je mee met de algemene administratie in de firma.

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van KEMPISCH MEUBEL in sociale netwerken
Look for responds of KEMPISCH MEUBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMPISCH MEUBEL. Laat een reactie achter voor KEMPISCH MEUBEL. KEMPISCH MEUBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMPISCH MEUBEL. Leave a respond for KEMPISCH MEUBEL. KEMPISCH MEUBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMPISCH MEUBEL op de google maps. Adres en contacten KEMPISCH MEUBEL
Location of KEMPISCH MEUBEL on the google maps. Address and contacts of KEMPISCH MEUBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMPISCH MEUBEL KEMPISCH MEUBEL: Basslé K | Electra-Chaleur | THE STORE FOR MEN | Deckers Yoeri | PAUL HEEREN

Other related companies as KEMPISCH MEUBEL: Basslé K | Electra-Chaleur | THE STORE FOR MEN | Deckers Yoeri | PAUL HEEREN

KEMPISCH MEUBEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMPISCH MEUBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08263061523. Het bedrijf KEMPISCH MEUBEL bevindt zich op het adres: OLMSEBAAN 207; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in KEMPISCH MEUBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEMPISCH MEUBEL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMPISCH MEUBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMPISCH MEUBEL, openstaande posities, locatie van KEMPISCH MEUBEL op de kaart.

KEMPISCH MEUBEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMPISCH MEUBEL, company assigned to the tax number BE08263061523. The company KEMPISCH MEUBEL is located at the address: OLMSEBAAN 207; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubelzaken, woning- and keukeninrichting. Products created in KEMPISCH MEUBEL were not found.
The main activity of KEMPISCH MEUBEL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMPISCH MEUBEL is not available. You also can look at reviews of KEMPISCH MEUBEL, open positions, location of KEMPISCH MEUBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMPISCH MEUBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMPISCH MEUBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMPISCH MEUBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMPISCH MEUBEL, employees, financial statistics.