DEBIT ET FROID SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • DEBIT ET FROID SA
Private companiesForestry • DEBIT ET FROID SA

Contactgegevens DEBIT ET FROID SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEBIT ET FROID SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEBIT ET FROID SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Du Marquis 25 6220 Fleurus - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-80-06-09 32-71-80-06-09

Fax (fax): 32-71-80-06-10 32-71-80-06-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEBIT ET FROID SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEBIT ET FROID SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEBIT ET FROID SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEBIT ET FROID SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEBIT ET FROID SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEBIT ET FROID SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEBIT ET FROID SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEBIT ET FROID SA
Products information DEBIT ET FROID SA

BTW identificatienummer (tax): BE02910247802
Ondernemingsnummer: 7150695800
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DEBIT ET FROID SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEBIT ET FROID SA
(Get full report from official database of BE for DEBIT ET FROID SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEBIT ET FROID SA
Addition kinds of activities for DEBIT ET FROID SA

179500. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
22580200. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
23920405. Tafelmatten, kunststof en textiel | Table mats, plastic and textile
36240000. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
57229903. Naaimachines | Sewing machines
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.

Werken bij DEBIT ET FROID SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEBIT ET FROID SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEBIT ET FROID SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEBIT ET FROID SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van DEBIT ET FROID SA in sociale netwerken
Look for responds of DEBIT ET FROID SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEBIT ET FROID SA. Laat een reactie achter voor DEBIT ET FROID SA. DEBIT ET FROID SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEBIT ET FROID SA. Leave a respond for DEBIT ET FROID SA. DEBIT ET FROID SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEBIT ET FROID SA op de google maps. Adres en contacten DEBIT ET FROID SA
Location of DEBIT ET FROID SA on the google maps. Address and contacts of DEBIT ET FROID SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEBIT ET FROID SA DEBIT ET FROID SA: Bieke ('t) | Gresse René | BONO | Pollet A | NORBERT SALOMEZ

Other related companies as DEBIT ET FROID SA: Bieke ('t) | Gresse René | BONO | Pollet A | NORBERT SALOMEZ

DEBIT ET FROID SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEBIT ET FROID SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02910247802. Het bedrijf DEBIT ET FROID SA bevindt zich op het adres: Av. Du Marquis 25 6220 Fleurus - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 494,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial. Producten gemaakt in DEBIT ET FROID SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEBIT ET FROID SA is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEBIT ET FROID SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEBIT ET FROID SA, openstaande posities, locatie van DEBIT ET FROID SA op de kaart.

DEBIT ET FROID SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEBIT ET FROID SA, company assigned to the tax number BE02910247802. The company DEBIT ET FROID SA is located at the address: Av. Du Marquis 25 6220 Fleurus - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 494,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Refrigeration plants and equipment, commercial and industrial. Products created in DEBIT ET FROID SA were not found.
The main activity of DEBIT ET FROID SA is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEBIT ET FROID SA is not available. You also can look at reviews of DEBIT ET FROID SA, open positions, location of DEBIT ET FROID SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEBIT ET FROID SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEBIT ET FROID SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEBIT ET FROID SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEBIT ET FROID SA, employees, financial statistics.