TW ELECTRONIC SA

Contactgegevens TW ELECTRONIC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TW ELECTRONIC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TW ELECTRONIC SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av André Ernst 4800 Petit-Rechain, België

Telefoon (phone): 32.87 31 02 51 32.87 31 02 51

Fax (fax): 32.87 31 06 38 32.87 31 06 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TW ELECTRONIC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TW ELECTRONIC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TW ELECTRONIC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TW ELECTRONIC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TW ELECTRONIC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TW ELECTRONIC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TW ELECTRONIC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TW ELECTRONIC SA
Products information TW ELECTRONIC SA

BTW identificatienummer (tax): BE01880004882
Ondernemingsnummer: 5682098388
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Hearing appliances

Product categorie (product category): Health - equipments and instruments; Precision Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TW ELECTRONIC SA
(Get full report from official database of BE for TW ELECTRONIC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TW ELECTRONIC SA
Addition kinds of activities for TW ELECTRONIC SA

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
593201. Huishoudelijke artikelen en apparaten, tweedehands | Home furnishings and appliances, secondhand
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings

Werken bij TW ELECTRONIC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TW ELECTRONIC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TW ELECTRONIC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TW ELECTRONIC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

Zoek naar antwoorden van TW ELECTRONIC SA in sociale netwerken
Look for responds of TW ELECTRONIC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TW ELECTRONIC SA. Laat een reactie achter voor TW ELECTRONIC SA. TW ELECTRONIC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TW ELECTRONIC SA. Leave a respond for TW ELECTRONIC SA. TW ELECTRONIC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TW ELECTRONIC SA op de google maps. Adres en contacten TW ELECTRONIC SA
Location of TW ELECTRONIC SA on the google maps. Address and contacts of TW ELECTRONIC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TW ELECTRONIC SA TW ELECTRONIC SA: SDV BELGIUM NV | VAN LOOVEREN | XM-EXPRESS | Instituut Energestiek | Dewulf NV

Other related companies as TW ELECTRONIC SA: SDV BELGIUM NV | VAN LOOVEREN | XM-EXPRESS | Instituut Energestiek | Dewulf NV

TW ELECTRONIC SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TW ELECTRONIC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880004882. Het bedrijf TW ELECTRONIC SA bevindt zich op het adres: Av André Ernst 4800 Petit-Rechain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. Lijst met producten zijn Hearing appliances.
De hoofdactiviteit van TW ELECTRONIC SA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TW ELECTRONIC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TW ELECTRONIC SA, openstaande posities, locatie van TW ELECTRONIC SA op de kaart.

TW ELECTRONIC SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TW ELECTRONIC SA, company assigned to the tax number BE01880004882. The company TW ELECTRONIC SA is located at the address: Av André Ernst 4800 Petit-Rechain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health - equipments and instruments; Precision Equipment. List of products are Hearing appliances.
The main activity of TW ELECTRONIC SA is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TW ELECTRONIC SA is not available. You also can look at reviews of TW ELECTRONIC SA, open positions, location of TW ELECTRONIC SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TW ELECTRONIC SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TW ELECTRONIC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TW ELECTRONIC SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TW ELECTRONIC SA, employees, financial statistics.