SDV BELGIUM NV

Contactgegevens SDV BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SDV BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SDV BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): 2000-Antwerpen 1, België

Telefoon (phone): 03-234.55.90 (+32-03-234.55.90) 03-234.55.90 (+32-03-234.55.90)

Fax (fax): 03-234.55.10 (+32-03-234.55.10) 03-234.55.10 (+32-03-234.55.10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SDV BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SDV BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SDV BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SDV BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SDV BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SDV BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SDV BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SDV BELGIUM NV
Products information SDV BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08172149658
Ondernemingsnummer: 6618408203
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): 42
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SDV BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SDV BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for SDV BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SDV BELGIUM NV
Addition kinds of activities for SDV BELGIUM NV

2843. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
35850402. Compressoren voor koel- en airconditioningsapparatuur | Compressors for refrigeration and air conditioning equipment
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
51990409. dekzeilen | Tarpaulins
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools

Werken bij SDV BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SDV BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SDV BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SDV BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • CNC operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC operator gezocht voor een bedrijf in Hamont. Heb je interesse? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als CNC operator zal je terecht komen in een standvast bedrijf met een dynamisch team. Je taken bestaan uit: Tekeningen lezen en begrijpen Machines programmeren/instellen 100% draaien en 100% programmeren Stukwerk Diverse keren de instellingen wijzigingen per dag

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudelijke Hulp (regio Sint-Denijs/Moen) (SINT-DENIJS)

    Regio: SINT-DENIJS

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van SDV BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of SDV BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SDV BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor SDV BELGIUM NV. SDV BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SDV BELGIUM NV. Leave a respond for SDV BELGIUM NV. SDV BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SDV BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten SDV BELGIUM NV
Location of SDV BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of SDV BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SDV BELGIUM NV SDV BELGIUM NV: V.D.K. SPAARBANK | TOUCHEZ DU BOIS | R?SIDENCE LES OLIVIERS | JULIEN BOUCKAERT | RW Aanhangwagens NV

Other related companies as SDV BELGIUM NV: V.D.K. SPAARBANK | TOUCHEZ DU BOIS | R?SIDENCE LES OLIVIERS | JULIEN BOUCKAERT | RW Aanhangwagens NV

SDV BELGIUM NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SDV BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08172149658. Het bedrijf SDV BELGIUM NV bevindt zich op het adres: 2000-Antwerpen 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 42 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SDV BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SDV BELGIUM NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SDV BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SDV BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van SDV BELGIUM NV op de kaart.

SDV BELGIUM NV is a company, that was registered 1989 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SDV BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08172149658. The company SDV BELGIUM NV is located at the address: 2000-Antwerpen 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 42 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 708,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SDV BELGIUM NV were not found.
The main activity of SDV BELGIUM NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SDV BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of SDV BELGIUM NV, open positions, location of SDV BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SDV BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SDV BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SDV BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SDV BELGIUM NV, employees, financial statistics.