BARE ACOUSTIC CS

Contactgegevens BARE ACOUSTIC CS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARE ACOUSTIC CS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARE ACOUSTIC CS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Amercoeur 6; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 88 77 (+32-04 343 88 77) 04 343 88 77 (+32-04 343 88 77)

Fax (fax): 04 343 78 60 (+32-04 343 78 60) 04 343 78 60 (+32-04 343 78 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARE ACOUSTIC CS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARE ACOUSTIC CS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARE ACOUSTIC CS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARE ACOUSTIC CS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARE ACOUSTIC CS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARE ACOUSTIC CS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARE ACOUSTIC CS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARE ACOUSTIC CS
Products information BARE ACOUSTIC CS

BTW identificatienummer (tax): BE05922973632
Ondernemingsnummer: 9021942138
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BARE ACOUSTIC CS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARE ACOUSTIC CS
(Get full report from official database of BE for BARE ACOUSTIC CS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARE ACOUSTIC CS
Addition kinds of activities for BARE ACOUSTIC CS

267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
34330205. Ruimteverwarmers, behalve elektrisch | Space heaters, except electric
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
39420102. Doll delen | Doll parts
39990809. Miniaturen | Miniatures
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment

Werken bij BARE ACOUSTIC CS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARE ACOUSTIC CS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARE ACOUSTIC CS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARE ACOUSTIC CS. Looking for open vacancies in other companies

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Call Agent M/V (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij dit Contact Center gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Daarom zoeken wij voor ons callcenter in Maastricht leuke, energieke mensen die onze teams komen versterken. Heb jij een vlotte babbel, hou je van verkopen en van afwisseling en uitdagingen?

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BARE ACOUSTIC CS in sociale netwerken
Look for responds of BARE ACOUSTIC CS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARE ACOUSTIC CS. Laat een reactie achter voor BARE ACOUSTIC CS. BARE ACOUSTIC CS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARE ACOUSTIC CS. Leave a respond for BARE ACOUSTIC CS. BARE ACOUSTIC CS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARE ACOUSTIC CS op de google maps. Adres en contacten BARE ACOUSTIC CS
Location of BARE ACOUSTIC CS on the google maps. Address and contacts of BARE ACOUSTIC CS

Andere gerelateerde bedrijven als come BARE ACOUSTIC CS BARE ACOUSTIC CS: DECORATIE HENK MISSIAEN | Thiéry Pull | ALAIN BIERLIER | HAMELRIJCK PATRICK | FRITUUR RITA

Other related companies as BARE ACOUSTIC CS: DECORATIE HENK MISSIAEN | Thiéry Pull | ALAIN BIERLIER | HAMELRIJCK PATRICK | FRITUUR RITA

BARE ACOUSTIC CS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BARE ACOUSTIC CS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05922973632. Het bedrijf BARE ACOUSTIC CS bevindt zich op het adres: Rue d'Amercoeur 6; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 490,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hearing aids. Producten gemaakt in BARE ACOUSTIC CS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARE ACOUSTIC CS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARE ACOUSTIC CS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARE ACOUSTIC CS, openstaande posities, locatie van BARE ACOUSTIC CS op de kaart.

BARE ACOUSTIC CS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BARE ACOUSTIC CS, company assigned to the tax number BE05922973632. The company BARE ACOUSTIC CS is located at the address: Rue d'Amercoeur 6; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 490,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hearing aids. Products created in BARE ACOUSTIC CS were not found.
The main activity of BARE ACOUSTIC CS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BARE ACOUSTIC CS is not available. You also can look at reviews of BARE ACOUSTIC CS, open positions, location of BARE ACOUSTIC CS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARE ACOUSTIC CS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARE ACOUSTIC CS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARE ACOUSTIC CS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARE ACOUSTIC CS, employees, financial statistics.