U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE

Contactgegevens U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 50B175; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26502403 (+32-26502403) 26502403 (+32-26502403)

Fax (fax): +32 (86) 606-74-95 +32 (86) 606-74-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE
Products information U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE

BTW identificatienummer (tax): BE01015380859
Ondernemingsnummer: 3573822021
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE
(Get full report from official database of BE for U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE
Addition kinds of activities for U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE

1751. Timmerwerk | Carpentry work
228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
503201. Plaveiselmaterialen | Paving materials
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
07210304. Gewasbespuitingsdiensten | Crop spraying services
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
35419914. Scheermachines (metaalbewerking) | Shaving machines (metalworking)
44990305. Steamship leasing | Steamship leasing

Werken bij U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE in sociale netwerken
Look for responds of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. Laat een reactie achter voor U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. Leave a respond for U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE. U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE op de google maps. Adres en contacten U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE
Location of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE on the google maps. Address and contacts of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE

Andere gerelateerde bedrijven als come U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE: DEXIA | Soir (Le) | Toubeau C | HUBERT DEVOS | OT'S

Other related companies as U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE: DEXIA | Soir (Le) | Toubeau C | HUBERT DEVOS | OT'S

U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01015380859. Het bedrijf U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE bevindt zich op het adres: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 50B175; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, openstaande posities, locatie van U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE op de kaart.

U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, company assigned to the tax number BE01015380859. The company U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE is located at the address: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 50B175; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hoger onderwijs. Products created in U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE were not found.
The main activity of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE is not available. You also can look at reviews of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, open positions, location of U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.L.B.-FAC. PHILOSOPHIE, employees, financial statistics.