LUDOVICUS MARIEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LUDOVICUS MARIEN
Private companiesHealth Services • LUDOVICUS MARIEN

Contactgegevens LUDOVICUS MARIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS MARIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS MARIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKANTSTRAAT 159; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36669916 (+32-36669916) 36669916 (+32-36669916)

Fax (fax): +32 (51) 170-43-92 +32 (51) 170-43-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS MARIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS MARIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS MARIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS MARIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS MARIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS MARIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS MARIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS MARIEN
Products information LUDOVICUS MARIEN

BTW identificatienummer (tax): BE01587768554
Ondernemingsnummer: 8228729248
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in LUDOVICUS MARIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS MARIEN
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS MARIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS MARIEN
Addition kinds of activities for LUDOVICUS MARIEN

22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
25319901. Vergaderzaal meubels | Assembly hall furniture
28360503. virussen | Viruses
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
39440104. Dollwagens en karren | Doll carriages and carts
51820100. Wijn | Wine
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel

Werken bij LUDOVICUS MARIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS MARIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS MARIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS MARIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • Studentenjob Keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS MARIEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS MARIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS MARIEN. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS MARIEN. LUDOVICUS MARIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS MARIEN. Leave a respond for LUDOVICUS MARIEN. LUDOVICUS MARIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS MARIEN op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS MARIEN
Location of LUDOVICUS MARIEN on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS MARIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS MARIEN LUDOVICUS MARIEN: RIK DEVOLDERE | Allard M | Borry Garage BVBA | JOANNES RONSMANS | DONS-VERMEYLEN

Other related companies as LUDOVICUS MARIEN: RIK DEVOLDERE | Allard M | Borry Garage BVBA | JOANNES RONSMANS | DONS-VERMEYLEN

LUDOVICUS MARIEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS MARIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01587768554. Het bedrijf LUDOVICUS MARIEN bevindt zich op het adres: HEIKANTSTRAAT 159; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Producten gemaakt in LUDOVICUS MARIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS MARIEN is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS MARIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS MARIEN, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS MARIEN op de kaart.

LUDOVICUS MARIEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS MARIEN, company assigned to the tax number BE01587768554. The company LUDOVICUS MARIEN is located at the address: HEIKANTSTRAAT 159; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Metaalafval,schrootrecyclage and sloperijen. Products created in LUDOVICUS MARIEN were not found.
The main activity of LUDOVICUS MARIEN is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS MARIEN is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS MARIEN, open positions, location of LUDOVICUS MARIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS MARIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS MARIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS MARIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS MARIEN, employees, financial statistics.