De Moor bvba Ijzerwaren

Contactgegevens De Moor bvba Ijzerwaren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Moor bvba Ijzerwaren: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Moor bvba Ijzerwaren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Puursesteenweg 367; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 17 97 (+32-03 889 17 97) 03 889 17 97 (+32-03 889 17 97)

Fax (fax): 03 889 92 71 (+32-03 889 92 71) 03 889 92 71 (+32-03 889 92 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Moor bvba Ijzerwaren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Moor bvba Ijzerwaren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Moor bvba Ijzerwaren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Moor bvba Ijzerwaren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Moor bvba Ijzerwaren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Moor bvba Ijzerwaren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Moor bvba Ijzerwaren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Moor bvba Ijzerwaren
Products information De Moor bvba Ijzerwaren

BTW identificatienummer (tax): BE01439453125
Ondernemingsnummer: 7592620849
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Moor bvba Ijzerwaren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hardware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Moor bvba Ijzerwaren
(Get full report from official database of BE for De Moor bvba Ijzerwaren)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Moor bvba Ijzerwaren
Addition kinds of activities for De Moor bvba Ijzerwaren

25310200. Kerkmeubilair | Church furniture
35350105. Trolley conveyors | Trolley conveyors
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
39520108. Modellerende klei | Modeling clay
80499911. Lijkschouwer | Coroner

Werken bij De Moor bvba Ijzerwaren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Moor bvba Ijzerwaren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Moor bvba Ijzerwaren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Moor bvba Ijzerwaren. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Schipper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE SCHEEPVAARTSCHOOL - CENFLUMARIN

    Type: Werfreserve

    GO! De Scheepvaartschool - Cenflumarin is op zoek naar schippers voor de eigen schoolschepen. Je opdracht bestaat uit het varen met onze schoolschepen waarop onze leerlingen voorbereid worden op hun later beroepsleven. Onze leerkrachten staan in voor de pedagosche begeleiding en opleiding van de leerlingen. Als schipper sta je in voor de dagelijkse werking van het schoolschip. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met de school.

Zoek naar antwoorden van De Moor bvba Ijzerwaren in sociale netwerken
Look for responds of De Moor bvba Ijzerwaren in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Moor bvba Ijzerwaren. Laat een reactie achter voor De Moor bvba Ijzerwaren. De Moor bvba Ijzerwaren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Moor bvba Ijzerwaren. Leave a respond for De Moor bvba Ijzerwaren. De Moor bvba Ijzerwaren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Moor bvba Ijzerwaren op de google maps. Adres en contacten De Moor bvba Ijzerwaren
Location of De Moor bvba Ijzerwaren on the google maps. Address and contacts of De Moor bvba Ijzerwaren

Andere gerelateerde bedrijven als come De Moor bvba Ijzerwaren De Moor bvba Ijzerwaren: MAISON DIODATI EXPORT | REISBUREAU VIVALDI | VERLAAK L | G.A.M. CR?DITS | BUREAU WIELANT

Other related companies as De Moor bvba Ijzerwaren: MAISON DIODATI EXPORT | REISBUREAU VIVALDI | VERLAAK L | G.A.M. CR?DITS | BUREAU WIELANT

De Moor bvba Ijzerwaren is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Moor bvba Ijzerwaren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439453125. Het bedrijf De Moor bvba Ijzerwaren bevindt zich op het adres: Puursesteenweg 367; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 540,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hardware - Retail. Producten gemaakt in De Moor bvba Ijzerwaren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Moor bvba Ijzerwaren is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Moor bvba Ijzerwaren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Moor bvba Ijzerwaren, openstaande posities, locatie van De Moor bvba Ijzerwaren op de kaart.

De Moor bvba Ijzerwaren is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Moor bvba Ijzerwaren, company assigned to the tax number BE01439453125. The company De Moor bvba Ijzerwaren is located at the address: Puursesteenweg 367; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 540,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hardware - Retail. Products created in De Moor bvba Ijzerwaren were not found.
The main activity of De Moor bvba Ijzerwaren is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Moor bvba Ijzerwaren is not available. You also can look at reviews of De Moor bvba Ijzerwaren, open positions, location of De Moor bvba Ijzerwaren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Moor bvba Ijzerwaren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Moor bvba Ijzerwaren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Moor bvba Ijzerwaren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Moor bvba Ijzerwaren, employees, financial statistics.