Ter Toren

Contactgegevens Ter Toren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ter Toren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ter Toren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Bernadettestraat 626; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 251 11 29 (+32-09 251 11 29) 09 251 11 29 (+32-09 251 11 29)

Fax (fax): +32 (61) 353-59-60 +32 (61) 353-59-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ter Toren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ter Toren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ter Toren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ter Toren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ter Toren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ter Toren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ter Toren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ter Toren
Products information Ter Toren

BTW identificatienummer (tax): BE03418914794
Ondernemingsnummer: 5932312011
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Restaurants

Product categorie (product category): Halls - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ter Toren
(Get full report from official database of BE for Ter Toren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ter Toren
Addition kinds of activities for Ter Toren

267802. Tabletten en pads | Tablets and pads
275201. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
333901. Lood en zink | Lead and zinc
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
24529901. Geodesische koepels, geprefabriceerd, hout | Geodesic domes, prefabricated, wood
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric

Werken bij Ter Toren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ter Toren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ter Toren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ter Toren. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van Ter Toren in sociale netwerken
Look for responds of Ter Toren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ter Toren. Laat een reactie achter voor Ter Toren. Ter Toren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ter Toren. Leave a respond for Ter Toren. Ter Toren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ter Toren op de google maps. Adres en contacten Ter Toren
Location of Ter Toren on the google maps. Address and contacts of Ter Toren

Andere gerelateerde bedrijven als come Ter Toren Ter Toren: Devano BVBA | Sodema | ZAKENKANTOOR KUSS? | ELIAS ROBERT | MONIQUE CLAES

Other related companies as Ter Toren: Devano BVBA | Sodema | ZAKENKANTOOR KUSS? | ELIAS ROBERT | MONIQUE CLAES

Ter Toren is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ter Toren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03418914794. Het bedrijf Ter Toren bevindt zich op het adres: Sint-Bernadettestraat 626; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Halls - Rental. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Ter Toren is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ter Toren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ter Toren, openstaande posities, locatie van Ter Toren op de kaart.

Ter Toren is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ter Toren, company assigned to the tax number BE03418914794. The company Ter Toren is located at the address: Sint-Bernadettestraat 626; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Halls - Rental. List of products are Restaurants.
The main activity of Ter Toren is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ter Toren is not available. You also can look at reviews of Ter Toren, open positions, location of Ter Toren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ter Toren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ter Toren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ter Toren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ter Toren, employees, financial statistics.