DES QUATRE VENTS

Contactgegevens DES QUATRE VENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DES QUATRE VENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DES QUATRE VENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUXELLES 224; 1480; TUBIZE, België

Telefoon (phone): 23556497 (+32-23556497) 23556497 (+32-23556497)

Fax (fax): +32 (53) 285-16-62 +32 (53) 285-16-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DES QUATRE VENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DES QUATRE VENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DES QUATRE VENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DES QUATRE VENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DES QUATRE VENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DES QUATRE VENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DES QUATRE VENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DES QUATRE VENTS
Products information DES QUATRE VENTS

BTW identificatienummer (tax): BE04856475830
Ondernemingsnummer: 9797851562
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DES QUATRE VENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DES QUATRE VENTS
(Get full report from official database of BE for DES QUATRE VENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DES QUATRE VENTS
Addition kinds of activities for DES QUATRE VENTS

733802. Stenografische diensten | Stenographic services
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
50920206. Speelkaarten | Playing cards
76999911. Typewriter reparatie, inclusief elektrische | Typewriter repair, including electric

Werken bij DES QUATRE VENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DES QUATRE VENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DES QUATRE VENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DES QUATRE VENTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Frituurmedewerker (m/v) (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Wij zijn op zoek naar een frituurmedewerker (m/v) voor op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van DES QUATRE VENTS in sociale netwerken
Look for responds of DES QUATRE VENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DES QUATRE VENTS. Laat een reactie achter voor DES QUATRE VENTS. DES QUATRE VENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DES QUATRE VENTS. Leave a respond for DES QUATRE VENTS. DES QUATRE VENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DES QUATRE VENTS op de google maps. Adres en contacten DES QUATRE VENTS
Location of DES QUATRE VENTS on the google maps. Address and contacts of DES QUATRE VENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DES QUATRE VENTS DES QUATRE VENTS: FLPULLMAFLEX BENELUX NV | Michiels S | INSTITUUT GISELLE | MARC D'HALLEWIN | Auto Ecole Bara

Other related companies as DES QUATRE VENTS: FLPULLMAFLEX BENELUX NV | Michiels S | INSTITUUT GISELLE | MARC D'HALLEWIN | Auto Ecole Bara

DES QUATRE VENTS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DES QUATRE VENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04856475830. Het bedrijf DES QUATRE VENTS bevindt zich op het adres: RUE DE BRUXELLES 224; 1480; TUBIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Producten gemaakt in DES QUATRE VENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DES QUATRE VENTS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DES QUATRE VENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DES QUATRE VENTS, openstaande posities, locatie van DES QUATRE VENTS op de kaart.

DES QUATRE VENTS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DES QUATRE VENTS, company assigned to the tax number BE04856475830. The company DES QUATRE VENTS is located at the address: RUE DE BRUXELLES 224; 1480; TUBIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Voertuigen. Products created in DES QUATRE VENTS were not found.
The main activity of DES QUATRE VENTS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DES QUATRE VENTS is not available. You also can look at reviews of DES QUATRE VENTS, open positions, location of DES QUATRE VENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DES QUATRE VENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DES QUATRE VENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DES QUATRE VENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DES QUATRE VENTS, employees, financial statistics.